enjoy

.jag 2013-02-01 16:01 (2 kommentarer)
i morse när jag kom till jobbet hade jag fått ett skitdrygt mail från en höjdare som var med på måndagens möte och som dels ville att jag skulle lägga till en sak i protokollet (som inte alls hade blivit klargjord på mötet, så därför tog jag inte med det, men han tyckte tydligen att det förhöll sig annorlunda), dels läxa upp mig lite för att jag hade skrivit saker som tydligen var känslig information (som ingen hade upplyst mig om). MEN SKRIV ERA JÄVLA PROTOKOLL SJÄLV I FORTSÄTTNINGEN DÅ, hade jag lust att svara, men det gjorde jag förstås inte. istället gick jag och beklagade mig för två av mina bästiskollegor som höll med om att höjdaren var helt dum i huvudet och sedan var den saken ur världen. jag känner lite att jag måste betona att jag HAR jättebra kollegor också, som motvikt till Z. som tur är, annars hade man väl förlorat förståndet.

nu är det fredag, och januari är äntligen slut. jag har varit på massage. mr S ska hem till en kompis ikväll så jag ska vara ensam hemma. jag har lånat åttonde säsongen av desperate housewives och burit in ved. så om inget oförutsett inträffar så är det jag, kaminen, soffan, hundarna och hemmafruarna som gäller ikväll.


AnnA

Helt ok kväll!

2013-02-01 18:19:15

Anni

Själv sitter jag i liknande soffa, fast utan hundar och hemmafruar. Jag roar mej i sällskap med Döden... (Joe Black, kanal 8) ;-)

2013-02-01 22:11:59


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.