switched to overload

.jag 2013-02-04 06:57 (inga kommentarer)
så blev det måndag igen, ibland känns det som om livet bara består av måndagar när det är kolmörkt, kallt och det tar emot att stiga upp, det tar emot att åka till jobbet och på radion säger de att mer snö är att vänta. ÅH. flera jag känner är i thailand och på maldiverna och man kan inte gå in på facebook utan att mötas av bilder på soliga stränder och molnfria himlar och klarblått vatten. och jag blir avundsjuk, fastän jag egentligen inte är särskilt förtjust i varken sol eller bad. kanske är det mest ledigheten jag vill åt, min egen julledighet försvann ju i en snorig förkylningsdimma och blev mest pannkaka.

jaja, det är som det är. idag ska jag sitta på utbildning hela dagen. igår kväll kunde jag först inte somna och sedan vaknade jag flera gånger under natten och låg och vände och vred på mig och det var för varmt och av med täcket och så blev det för kallt och på med täcket och grannens hund började skälla för någonting och väckte minsting som också började skälla och sedan blev det för varmt igen och sådär höll det på vad som kändes som större delen av natten. så idag känner jag mig inte direkt upplagd för några stordåd.

och jag tycker inte direkt jag har något att skriva om just nu. livet pågår, men det händer ingenting och mina texter känns mest antingen gnälliga eller likgiltiga. kanske är det dags att ta en paus av något slag, jag vet inte.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.