I think of somebody else instead

.jag 2013-01-21 08:30 (inga kommentarer)
måndagsmorgon. idag ska jag på utbildning hela dagen, så jag sitter mest här och småplockar i väntan på att det ska bli dags att åka in till stan. jag tror det kommer att bli en rätt så kul och givande dag. eftersom jag aldrig är "i stan" annars så tänkte jag dessutom passa på att sätta sprätt på ett presentkort på intersport som jag fick i julklapp av mina föräldrar. mmm...nya träningskläder.

jag har börjat träna på friskis & svettis. jag har provat det förut och det är väl inte mitt roligaste alternativ precis. alltså på friskis & svettis i stan, där kan man ju träna ALLT, men här på landet är det bara gympa, vilket inte riktigt är min grej som sagt. men det finns i alla fall i byn och jag slipper lägga tusen spänn i månaden extra på bensinpengar för att kunna träna 2-3 gånger i veckan. nu är det i och för sig bara en gång i veckan här i byn, men det är ju åtminstone bättre än ingen gång i veckan. och jag kör min pilates och förhoppningsvis kan jag komma igång med löpträningen om gud vill och kroppen håller. jag har fått klartecken men fegar på grund av snö. det skulle ju kännas extremt ovärt att ha vilat och rehabiliteringstränat sig hyfsat smärtfri i ett par månader och sedan halka på en isfläck och slå halvt ihjäl sig det första man gjorde.

för övrigt är jag intill döden less på kyla och vinter och oxveckor. fast: lön på fredag och sedan är det bara en vecka kvar av jäveljanuari. lite varmare ska det tydligen också bli till helgen enligt smhi. man kan ju alltid hoppas.

mr S blev hastigt och lustigt återanställd på sitt gamla jobb från och med idag och någon månad framåt. det är väl inte direkt klackarna i taket, men det får ju gå. och eftersom vi med glada miner ska sleva ut lite drygt hundratusen för ett nytt hustak nu i vår så gör det ju inte direkt ont om det ramlar in lite slantar på kontot till dess.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.