måndagstankar

.jag 2013-01-14 08:55 (1 kommentar)
helgen kom och gick ganska obemärkt förbi. ingenting speciellt hände, vi var inte utanför byn en enda gång och bortsett från hundpromenaderna så var vi inte utanför tomten heller. jag funderar lite på det där, hur osociala vi är. andra verkar ha fullt upp jämt, de träffar folk och har aktiviteter på gång hela hela tiden. jag tycker nästan att sånt känns lite jobbigt, även om jag oftast tycker att det är kul när det väl händer. men det är som att jag inte riktigt kan njuta av ledigheten om det står grejer i kalendern, även om det är grejer som man GÖR när man är ledig för att man inte har möjlighet till det annars. men det är som om jag inte har varit riktigt ledig, som om jag blivit lurad på helgen, som om begreppet "helg" har blivit en synonym till "48 timmar av ickeaktivitet".

och jag vet inte om jag tycker om att det har blivit så. och jag vet inte om det är för att jag vill att det ska vara annorlunda, eller om jag tror att det borde vara annorlunda bara för att alla andra verkar göra på ett annat sätt. hm.

Sheela

Kan skriva under på vartenda ord. Visst gillar jag att träffa folk, men jag blir trött och dessutom stressad över att planera in en massa på helgerna. Och precis som du så vet jag inte vad ag tycker om att det är så.

2013-01-14 10:07:28


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.