fredagens

.jag 2013-01-11 13:26 (inga kommentarer)
sitter nu här och ska avrunda årets första jobbvecka...som om sanningen ska fram inte har krävt någon enorm arbetsinsats direkt. idag har jag varit på två möten, innan och mellan dom har jag ärligt talat mest såsat runt och väntat på att dom ska börja eftersom det inte har känts direkt lönt att börja på något annat.

mr S ringde och berättade att hans förra jobb har hört av sig och vill ta in honom igen några månader nu i vår. och det känns ju...sådär. eftersom den enda anledningen till att han överhuvudtaget jobbade där ju var att det inte FINNS några andra jobb så känns det ju inte som att det är läge att öppna champagneflaskan direkt. men ett jobb är ett jobb är ett jobb, och det finns inga andra alternativ än att tacka ja och fortsätta söka annat. och som vanligt tilldelas jag rollen som peppande och stöttande och ibland känns det lite som att ösa in sin energi i ett svart hål. men i nöd och lust, ju.

äh, jag kör en lista istället:


Dagens humör: inleddes med förlamande trötthet som börjar ge med sig lite nu.

Dagens frisyr: snaggad.

Dagens klädsel: svarta adidasbyxor, blå huvtröja, gympaskor.

Dagens planer: massage efter jobbet, sedan planerar jag att åka hem och landa i soffan, tända i kaminen och inte röra mig ur fläcken.

Dagens vill ha: nä, men jag är nog rätt så nöjd. kommer i alla fall inte på något mer än möjligen en rejäl trissvinst. typ 25000 i månaden i 25 år eller nåt i den stilen.

Dagens godis: den sista och stenhårda biten fudge som jag offrade mig på för att den jättelika godisskålen från i julas i fikarummet skulle kunna ställas undan (för det går ju inte så länge den inte är tom, och så länge ingen har tagit den sista biten är den inte tom). känner mig även tvungen att berätta att det är den ENDA biten som jag överhuvudtaget har norpat ur den skålen...som om någon skulle bry sig.

Dagens tråkigaste: ärligt talat? jobb-peptalket med mr S.

Dagens mat: hade för ovanlighetens skull inte förberett någon matlåda, så dagens lunch blev en trist ostmacka.

Dagens låt: "wish you were here" med blackmore's night.

Dagens nästa: massage och sedan åka hem!


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.