Stackars lilla Tusse

Jazzie 2013-01-10 21:43 (3 kommentarer)
Idag har Tusse varit så ledsen så ledsen. Och stundtals har det inte varit någon tvekan om att hon haft ont. Frågan är bara vart. Hon har dragit sig i örat. Men hon gör ju det titt som tätt ändå. Sen har vi ju den där svampen. Den har nu flyttat ut åt sidorna och det kan ju vara så att blöjan nu skaver på ett sätt som gör ont eller kliar.

Så jag ringde vårdcentralen. Främst för att försäkra mig om det var öronen eller inte. Vi fick en tid nu på kvällen. Från tiden jag ringde till dess vi fick komma till doktorn hann Tusse bajsa två gånger och hela hennes underrede flammaade upp och gick även sönder på några små ställen. Sista blöjan jag bytte innan vi skulle till doktorn var det ganska tveklöst att nu hade hon jävlar i mig ont i hela området mellan benen. Som hon skrek min lilla karamell.

Vi åkte till doktorn. Hon tittade Tusse i öronen, som såg okej ut. Så jag bad henne om att titta på snippan. För nu vet jag inte vilken slava jag ska satsa på. Salvan som fixar svampen eller salvan som fixar såren. Och i vilken ordning ska jag köra dem? För jag fattar ju att jag måste göra båda salvorna.
När jag klär av Tusse lyser hon upp hela rummet med sin röda stjärt. Doktorn måste ha tyckt jag var helt knäpp som kan ha trott att det kan ha varit öronen som gjorde ont. Det var väl ändå helt uppenbart att den här tösen var trasig och ont i stjärten.

Men Tusse såg ju inte ut så på dagen. Och hon hade ont då också. Haha, vet inte om doktorn riktigt trodde mig. Men nu vet jag i alla fall hur jag ska varva salvorna. Doktorn trodde att jag även kan ha överdoserat svampkrämen. Hon på BVC sa ju inget speciellt, så jag har smörjt in varje gång jag tvättat rent rumpan, dvs varje gång jag byter blöjan. Jag är ju jättenoga att tvätta ordentligt och torka tort, så jag har inte ens tänkt att jag inte ska sätta på ny kräm. Men doktorn tyckte jag skulle smörja svampkrämen morgon och kväll och rumpsalvan däremellan.

Stackas lilla Tusse. Hon har så ont just nu.

Anni

Stackars Tusse! Kraken! Hoppas hon kryar på sej snart!

2013-01-10 22:29:04

Lisasan

Stackars liten, hoppas det läker attans fort nu :(

2013-01-11 00:02:54

Pocks

Åh lilla gumman... :(

2013-01-11 09:32:39


Info
Namn
Jazz
Född
-
Hemstad
Stockholm
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-12-27
Antal texter
1 076
Övrigt
Jag fyller 43 år 2018.
Har två barn. Sambon blev Man när prästen vigde oss.

Vi bor halvvägs ut på landet. Bland åkrar, ängar och grusvägar.

De senaste 4 åren har livet gett oss prövningar som fått mig att ompröva vad som är viktigt i livet.
Det har gjort mig lite mer ödmjuk till tid, plats och rum. Gett mig nya perspektiv om vad som är viktigt.
Men det har också gjort mig rädd.
Jag väntar på nästa käftsmäll och tror att om vi planerar framåt i tiden så är det som att be om dåliga nyheter.

Allt får mig att sakta ändras. Till något bättre? Förmodligen inte. Men till något lite annat.
Valspråk

Face it... jag är den jag är vare sig jag vill det eller inte