vardagsfint

alvis 2012-12-12 15:13 (1 kommentar)
Vi hade en trist helg, M var sjuk och på dåligt humör och jag som påverkas extremt mycket av hans mående kunde inte muntra upp utan sjönk jag med. Vi sov i olika sovrum och jag kände mig ensammast i världen. Lilla A har krånglat på nätterna på ett sätt hon inte gjort tidigare, vaknat och skrikit hysteriskt, och det tog också på krafterna. Vi har haft fina stunder också men de har varit kortare och mest har det varit..trist.

Men så vände det helt idag. M fortfarande hemma från jobbet men mådde betydligt bättre och det blev så att vi lyxade till det med finlunch på trevlig restaurang med lilla A som varit som en liten solstråle idag. Promenad i snö och hemma har vi faktiskt ganska julfint - plötsligt kom mina julkänslor och jag köpte till och med en julklapp (vilket är något jag har ångest över att jag inte alls är klar med - ska ta tag i resten i morgon tror jag).

Min fina fina lilla familj, ibland tänker jag på allt trevligt vi ska uppleva och hur roligt vi ska ha ihop. Såklart inte jämt, det kommer att komma såna här trista perioder (kortare såväl som längre) men för det mesta tror jag ändå att vi kommer känna oss rätt så nöjda med livet. Och det räcker för mig.

Princess

Det är dom stunderna man måste hitta. Känner igen det fastän vi bara är två än så länge.

2012-12-12 22:52:55


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2012-09-13
Antal texter
112
Övrigt
Valspråk