the sound of my heart

.jag 2012-12-03 07:35 (3 kommentarer)
och så blev det vinter. tio minus och en decimeter snö från en dag till en annan och jag är redan trött på det. och trött på att man liksom inte "får" tycka illa om snö för då kommer folk och läxar upp en och säger MEN DET BLIR JU LJUUUUST OCH DET BEHÖVER MAN FAKTISKT SÅ HÄR ÅRS. och så är det "mysigt" och "stämningsfullt" och "hör till" och yadayadayada. jamen kul för er då, men jag kan inte uppbåda någon direkt entusiasm. jag har redan lite ångest över att jag ska på en SKITTRÅKIG utbildning nästa måndag och måste åka upp redan på söndagen, vilket gör att helgen blir något stympad. jag försöker fokusera på lyxen att bo på hotell, äta hotellfrukost, men det går ganska dåligt, jag vill helst att det ska vara tisdag nästa vecka redan så att det är överstökat. HATAR att resa på vintern, med förseningar och stå ute och vänta på tåg och bussar som kört fast i snön och som aldrig kommer.

usch vad negativt det här blev. men ALLT känns jobbigt just nu, och höften mest. det är så pisstråkigt när varje steg man tar gör ont, när det blir bättre men aldrig bra. eller det kommer det väl förhoppningsvis att bli NÅGON gång, men det tar sån tid och jag har dåligt tålamod. och det sätter sig på humöret. jag tror att jag i vanliga fall tränar bort mycket ångest och irritation, och nu har det liksom ingenstans att ta vägen utan kryper omkring under skinnet och gör att allt känns lite jobbigare och tråkigare än vanligt. men ja, det är väl bara att bita ihop och komma igen.

Molly3

Man får visst tycka illa om snön! Den är i vägen och det är ett jäkla skottande osv, men visst blir man betraktad som lite knepig. Precis som om man föredrar söt ("barn-")glögg istället för starkglögg. Det är ett evigt tjatande om det, samma varje år, men vad ska man göra, stänga öronen och se glad ut...

Hoppas det onda ger sig snart!

2012-12-03 07:43:16

Anni

Vad tror du om akupunktur för höften? Kanske kan smärtlindra i alla fall? Bara en tanke.

2012-12-03 16:51:44

.jag

@Anni: har testat akupunktur i andra sammanhang (har mycket problem med muskelinflammationer i största allmänhet) och det har dessvärre inte hjälpt ett dugg :-( men tack för tips iaf :)

2012-12-04 05:55:39


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.