uppförsbacke

.jag 2012-11-28 17:59 (6 kommentarer)
jag är trött. LESS. hatar min kropp. nej, inte på det där viset att jag vill dö när jag ser mig i spegeln, utan för att den alltid alltid alltid ska trilskas och gå i baklås. det är väl för HELVETE inga mirakel jag begär. jag vill bara kunna träna lite styrka och springa några gånger i veckan. och efter flera års problem med min fot så verkade det ju gå vägen. även om det var fruktansvärt jobbigt att komma igång med löpningen den här gången. men känslan när det släppte! jag flöt fram på den ett tag, men var ändå försiktig så att jag inte skulle öka träningen för mycket och för fort. och det GJORDE jag inte, jag tog det lugnt och foten verkade hålla. men då började väl höften krångla istället, helt omotiverat tycker jag, jag har väl aldrig haft problem med höfterna förut. men nu så. och inte blev det bättre trots behandling och vila. det är förstås en tröst att det inte är något fel på själva höftleden. men nu sitter jag istället här med kraftigt inflammerade muskelfästen, för jag kan ju aldrig få bara någon liten nätt historia som går över med lite voltaren-gel, utan det är ju alltid stora jävla arsenalen som sätter in. kanske beror det på att jag alltid är så öm i musklerna så att kroppen liksom måste fläska på rejält för att det ska märkas någon skillnad, jag vet inte. jag minns inte längre hur det känns att aldrig ha ont, hur det var att leva utan det där bakgrundsbruset av kronisk smärta, den har jag lärt mig att leva med. men just nu skär det som knivar varje gång jag sätter ner foten, eller rättare sagt när foten kommer i det läget att den ska skjuta ifrån. det vill säga i VARJE JÄVLA steg. så nu blir det ingen mer löpträning inom överskådlig framtid. fy fan, jag är så ledsen och besviken att jag knappt kan skriva det här utan att få tårar i ögonen. nästa vecka skulle vi på jobbet vara med i ett litet lopp, men det är ju bara att glömma, jag får väl stå i publiken och heja på de andra istället. och så blir jag så jävla avundsjuk när jag hör om folk gnälla över att de inte har tid eller ork eller lust att träna, men jag KAN inte fastän jag inget hellre vill. eller vissa grejer kan jag ju förstås. men inte det jag vill göra.

jag är så trött, så JÄVLA trött på alla bakslag och att tvingas börja om från ruta ett hela tiden. varför kan saker aldrig bara vara lite jävla ENKLA någon gång?

someone

sympatier och igenkänning! jag har ett dåligt knä som dyker upp ibland och ger mig totalt springförbud. det är så knäckande varje gång. känns som att bli rånad på något utan att... typ kunna polisanmäla. frustrerande!

2012-11-28 19:17:25

.jag

men eller hur! man vill liksom...kunna SÄGA ÅT NÅGON att så här får det inte gå till. kan man anmäla sin kropp till allmänna reklamationsnämnden?

2012-11-29 05:52:00

Foobar

Blä!
Jag skulle vilja springa långt, men de går inte. Nu testar jag en för mig ny sak, nålar stoppas in och ska "trasa sönder ärren" så att musklerna/senorna återfår full elasticitet. Om det funkar kommer jag börja grina.

2012-11-29 07:25:17

sodanismo

om det är just inflammationer så har jag ett tips (eftersom jag själv får såna så SJUKT JÄVLA LÄTT och ja...): massage och MSM. eventuellt akupunktur och laser också. eh, kanske mer än ett tips det där. men massage, akupunktur och laser för att läka och bota när det redan är ett faktum, MSM för att förebygga och bättra på cirkulation = snabba på läkning. för det är så jävla satans frustrerande när kroppen inte funkar, jag vet :(

2012-11-29 07:55:18

.jag

@Foobar: håller tummarna för detta! @sodanismo: har provat både akupunktur, laser och ultraljud tidigare utan att märka någon som helst skillnad. MSM låter dock intressant, har du provat själv?

2012-11-29 11:11:42

sodanismo

gud ja, är beroende av det. märker direkt skillnad om jag gör uppehåll. det har hjälpt mig helt sjukt mycket. börja med små doser bara, det kan sätta igång magen om man är ovan. jag har som underhållsdos ungefär samma som rekommenderas till en mindre ponny :) hypomaila mig om du vill ha lite mer!

2012-11-29 15:12:58


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.