Stammis på vårdcentralen

Lisasan 2012-11-19 21:44 (inga kommentarer)
Den här hösten börjar likna förra. Blev smittad av lillan och åkte på en rejäl förkylning förra veckan. Trodde jag skulle kunna jobba, om inte idag så i alla fall i morgon igen. Men idag kände jag på mig att jag kanske kanske borde åka till läkaren, bara för säkerhets skull. Hostan har inte gett med sig och jag har hostat så jag nästan kräkts senaste dagarna. På väg dit hann jag fundera om jag inte var lite sjåpig ändå, så himla farligt var det väl inte. Fast jag har ju sår i halsen förstås.

Läkaren tittade på mig, lyssnade på lungorna, och sa att det här måste behandlas minsann. Akut bronkit, som denna gång gått ner i högra lungan. Det var rossligt som attans. Doxyferm i 9 dagar och Mollipect 4 gånger per dag tills luftrören är bättre. Och sjukskrivning till nästa vecka. Läkaren sa till mig att gå hem och lägga mig, så närmaste dagarna får jag väl ta det lugnt.

Det är lite läskigt att immunsystemet funkar så illa. En normal människa hade ju fått feber och hela köret vid det här laget, men jag får aldrig feber, och kan således bli riktigt toksjuk på insidan innan jag egentligen fattar hur det är ställt.

Nu gör det ont när jag hostar, och jag har ont i magen av alla jäkla halstabletter jag smällt i mig. Vila blir det mycket av närmaste dagarna.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may