Bortavaro

Lisasan 2012-11-12 15:37 (2 kommentarer)
Kollade igenom senaste veckornas närvaro/frånvaro på jobbet... 2 veckor vab, 1 vecka sjuk, 1 vecka semester, ett par dagar sjuk, 2 veckor vab. Har väl jobbat totalt 4-5 dagar senaste dryga månaden.

Senaste veckan har varit överjävlig. Lillan åkte på nån virusskit och visst, feber och hosta kan man klara rätt bra med febernedsättande och bra att dricka, mycket vila med mera. Men hon har vaknat mitt i natten flera nätter i rad, fullt panikslagen, hostande så hon nästan kräkts och med svårt att andas. Det har inte varit kul. Har fått sitta med henne i famnen i timmar. Hon har fått sova bredvid mig förstås och det har gått bättre, men ändå, så himla krasslig. Värst var dagen och natten hon vägrade äta och dricka. Vad sjutton gör man liksom? Vi var inte långt ifrån att åka in med henne då, det började närma sig läge för dropp. Men till slut så vände det. Nu har vi intyg för hela veckan om det tar några dagar till innan hon blir bra.

Sen kanske man kan få vara tillbaks på jobbet några dagar innan nästa smäll? Ekonomiskt är det här ju inte helt kul. Men så är det, dagisbaciller och liten gumma som blir krasslig, det får förstås gå före allt annat.

Jazzie

Är det bara du som kan vaba? Bara en undring.
I övrigt känns just sjuk-vab-sjuk-vab igen

2012-11-12 20:49:15

Lisasan

@Jazzie: Nej egentligen inte, det har bara blivit så. Ofta är det värre om sambon är borta från jobbet i och för sig, men vi delar på det när vi kan. Sen är det ju den ekonomiska aspekten, vi förlorar mycket mer om han är hemma dessvärre.

2012-11-19 21:31:18


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may