En förmiddag

AnnA 2012-11-17 15:17 (inga kommentarer)
Vilken förmiddag och dag. Halvtio träffades L o jag för bus med hundarna vid agilityplanen. När de rastat av sig for vi vidare till Hovdala. Där la vi ut varsitt spår och sen gick vi en lång runda i skogen. Medhavd fika smakade mums. Det tyckte Penny också, som snodde L:s leverpastejmacka :)

Och vem ska att skåne var platt? Här var det minsann kuperat så det räckte. Tillräckligt för att svindlen skulle göra sig påmind där det var en smal, smal stig och vatten nedanför. Inte favoritstället, men resten av promenaden, skogen och sällskapet var underbart. Spåren gick hyfsade. På hemvägen svängde vi inom trädhuset vid Finjasjön. Verkligen en udda byggnad. Nästan dold bland träden när man parkerade och med en fantastisk utsikt mot sjön på andra sidan.

Jag är så glad att få lära känna L. Inte helt enkelt att lära känna nya vänner när man är i vår ålder. Och vi har så roligt med våra hundar.

Hemma väntar bästa pojken med lunchen, plommonspäckad fläskkarre i ugnen och allt färdigt. Det kan nästan inte bli bättre, en lördag som idag.
Det skulle väl vara kvällens tv-program då. Så mycket bättre och Downton Abbey :)

Ha en skön helg!

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007