Helgen

AnnA 2012-11-14 08:28 (inga kommentarer)
försvann i ett nafs. Lördagen med lite pyssel och långpromenad. Under promenaden hittade Penny ett skogsdike att galoppera runt i. Helt underbart att se hur vattnet yrde och hur kul hon hade. På kvällen var det mys i soffan och tv för hela slanten. Så mycket bättre och Downton abbey gjorde tv-kvällen fullspäckad.

Söndagen tillbringades i Malmö på valputställning. Det var stort, mycket folk och nästan 1000 valpar där. Hon fick jättefin kritik och 1:a pris med hp. Däremot skuttade hon mest runt och stod inte stilla när jag skulle visa henne. Domaren tyckte hon behövde lite mer uppfostran hemma.

Nåja, vi får väl se om jag brukar allvar med den träningen. Det är inte utställning utan lydnad och annan träning som ligger mig varmast om hjärtat.

.jag lyckades leta reda på oss och säga hej. Hon var där med minsting, som inte är så liten längre :) Dock var vi precis mitt uppe i utställandet, så det blev lite kort, men alltid lika trevligt.

Träningen på kursen igår gick riktigt bra. Jag har tränat extra på kontakt och linförighet och det märktes. Roligt när man får kvitto på att nedlagt jobb lönar sig.
Till helgen skall jag och L (hon som har kullbrodern till Penny) spåra med våra busfrön. Det ska bli kul.

Nu, åter till arbetet.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007