hemmakvällarna

alvis 2012-11-07 20:26 (3 kommentarer)
Trots att jag är mer ensam (eller vad man nu kallar det när ens enda sällskap är en bebis) på dagarna än jag varit på länge uppskattar jag fortfarande kvällarna då jag är hemma själv. Särskilt nu när lilla A har somnat (fantastiskt nog utan skrik och gråt och i egen säng i kväll!) och jag kollar bonde söker fru, läser bloggar och äter choklad. Tänker på hur snabbt tiden går, hur dagarna veckorna månaderna bara flyger förbi och jag nog kommer att sakna den här tiden när den är förbi. Även om jag också känner mig fruktansvärt ensam emellanåt och saknar många och mycket.

Nu väntar besök till helgen, och till nästa helg. Det ser jag fram emot, och det ska bli skönt med ytterligare ett knä som lilla A kan sitta i. Jag älskar när andra beundrar henne, jag och maken bara njuter och vältrar oss i stoltheten. Och tvärtom, när någon uttrycker kritik eller missnöje på något sätt (minsta lilla... vi är känsliga) gaddar vi ihop oss och muttrar för att sen när vi är själva överösa varandra med ord om hur underbar hon är. Vår lilla tjej. Dig ska vi beskydda hela livet.

Foobar

En härlig tid!

2012-11-08 07:26:15

Nimfea75

Tiden går så snabbt, jag håller med dig. Jag som förr har älskat mina ensamkvällar ogillar dem starkt ibland, oftast då lillen är vaken och gråter. Men när han sover så kan jag njuta av dem.

Trevligt med besök, man behöver sånt ibland. Jag längtar tills min bror med familj kommer om några veckor.

2012-11-08 10:17:01

Poxie?

Jag känner igen allt till punkt och pricka. Tutti. Och den där gemensamma sammansvärjningen - den är stark och häftig och väldigt primitiv.

2012-11-08 12:52:29


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2012-09-13
Antal texter
112
Övrigt
Valspråk