Lillan

Lisasan 2012-10-24 09:27 (inga kommentarer)
Köpte vinterkläder till lillan igår. Det är en aning besvärligt att prova kläder i butik, så jag handlade utan henne, tänkte att det går nog bra... ja tjena. Jackan i storlek 92 (samma storlek som hon i regel har på tröjor och byxor) visade sig vara modell tält på henne. När vi skulle prova var det dessutom grinigt utan dess like. "Inte bra, inte bra, den är dålig!!". Så idag får jag väl försöka trotsa mitt halsonda och sjukskrivningen och åka ner och byta till mindre.

Länge nu har det funkat med en vanlig hög barnstol i plast från IKEA. Men inte nu inte. Häromdagen kom det "den är dålig, den är gammal, vill sitta egen stol". Med egen menar hon förstås att hon vill ha en vanlig stol, precis som oss. Vi har letat lite på Blocket, men bestämde oss till slut för att köpa ny stol till henne. En Stokke tripp-trapp-stol. Får hoppas det funkar.

Det är lustigt vad hon lär sig mycket nu, nya ord och uttryck. Så hon kommer hem från dagis och bara kan och vet en massa saker som vi inte har en aning om, och ibland häpnar man bara. Som det här med att någonting är "gammalt och dåligt"... vem har lärt henne det liksom? Men det är kul att se utvecklingen!

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may