with or without you

.jag 2012-10-18 07:34 (inga kommentarer)
här händer det väl inte så jättemycket för närvarande. jobbjobbjobb, fast det går lite på halvfart som det brukar göra så här års. hemma är jag mest trött. mest vill jag ligga i soffan och kolla på danska kriminalserier framför kaminen vareviga kväll. jag gjorde det i måndags och tisdags, igår skulle jag med minsting på valpkurs och då kändes det JÄTTEJOBBIGT att behöva uppbåda ny energi och ge sig iväg. inte så att jag övervägde att stanna hemma, men det var ändå motigt. jag tror att jag dels har överdoserat hundkurser den här hösten, dels för att jobbet tar en massa energi på grund av dålig stämning. Z är förstås en bidragande orsak, sen är det en som har blivit sjukskriven för någon slags diffus utmattningsdepression och vi fattar ingenting och får ingenting veta. istället har Z av alla människor gjort sig till den här personens ombud och sitter i möte med dennes chef med stängd dörr och talar i personens sak och man bara EH? VA? hur gick detta till?

det är ju inte mitt bekymmer i och för sig, men det tar av min energi utan att jag är riktigt medveten om det. det är inte så att det tar emot att gå till jobbet, men riktigt så kul som det brukar vara är det inte just nu.

men nu är det i alla fall snart helg. på lördag ska minsting ställas ut för första gången, jag hoppas även på att få träffa på AnnA och hennes penny där. på söndag ska vi spåra med valpkursen. i övrigt är det ingenting. men mina föräldrar vill ju komma och hälsa på "någon gång i höst" och det hänger som ett damoklessvärd över mig. på ett sätt vill jag boka in det så fort som möjligt för att få det överstökat, på ett annat sätt vill jag skjuta upp det så länge det bara går, helst så att det inte blir av alls. och nä, det går inte att bara säga "nej, jag vill inte att ni kommer hit" eller "om ni ska komma hit så får ni bo på hotell". inte till min mamma.



Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.