hunting high and low

.jag 2012-10-08 06:43 (4 kommentarer)
måndag morgon. sitter på jobbet och funderar på att boka om ett möte för det är så många som har lämnat återbud. jag känner mig lite allmänt rastlös. helgen försvann i ett nafs men ingenting blev som jag hade planerat. viltspårkursen blev flyttad från lördag eftermiddag till lördag förmiddag, och det var ju alldeles utmärkt egentligen, för då kunde man ju få lite gjort hemma också, tänkte jag. och så blev det alltså inte. jag är jättenöjd med den här kursen, men de som håller i den är väl lite väl tidsoptimistiska ibland. och den här gången vet jag inte riktigt hur de hade planerat, för större delen av gruppen fick tillbringa större delen av lördagen med att sitta och vänta och ingen fattade någonting. kallt och regnigt och blåsigt var det också, så det var ingen större hit. åkte hem, duschade, tände i kaminen, lagade middag, åt och DOG sedan i soffan. allvarligt, jag kunde inte hålla mig vaken hur mycket jag än försökte.

sedan vaknade jag igår med mensvärk och jordens spänningshuvudvärk, och det var liksom bara att hälla i sig tabletter och ta sig igenom dagen. vi fick rätt mycket gjort ändå, men det var jobbigt; uppförsbacke hela tiden liksom. så nu känner jag mig lite snuvad på helgen. eller åtminstone på det där med att ligga på soffan och bara ta det lite lugnt i vaket tillstånd, det har liksom gått i ett hela tiden. fast det har mestadels varit bra saker, så jag ska väl inte klaga alls egentligen. och veckan som kommer blir förhoppningsvis inte så intensiv, så jag kanske kan komma ner lite i varv då.

nu: boka om det där mötet.

Anni?

Apropå nåt helt annat: Såg den här och tänkte att det finns fler Z därute... http://www.dn.se/blogg/etikettfragan/2012/10/06/nyfikenhetsprotest/

2012-10-08 09:34:53

.jag

@Anni: ohmygod, stackars människor! men samtidigt skönt att det iaf inte är BARA jag som verkar ha någon slags lunatic-magnet :)
fast jag vet inte...tycker ju att jag har svarat sådär svävande ganska länge, men det verkar inte göra någon större skillnad. "förr eller senare" är nog "väldigt mycket senare" i Z:s fall.

2012-10-08 11:41:09

Anni

Z är nog ett allvarligt fall... Men tänkte ändå det kunde vara en tröst att se att du inte är ensam.

2012-10-08 18:26:29

.jag

@Anni: det var det!

2012-10-09 08:26:42


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.