.jag 2012-10-04 07:13 (1 kommentar)
ja, men då har det gått några jobbiga dagar med konflikthantering och prataprataprata om jobbiga saker och nu går vi vidare och glömmer det här; förhoppningsvis med lite nya insikter. det är inte roligt att vara osams, det är inte roligt att somna med ryggarna mot varandra och gå till jobbet utan att ha kramats hej då först.

idag ska jag träffa min fd kollega efter jobbet och TALA UT. för på jobbet är det inte särskilt kul just nu. visst trivs jag med mitt jobb, och vi har kul ihop i min grupp. men i den byggnaden där jag sitter är det ju som en norénpjäs. M och jag funkar bra ihop, men så är det Z med sitt konstiga sätt och sitt lynniga humör där man inte vet från den ena dagen till den andra om hon ska klistra sig fast på en och hålla polisförhör om varenda detalj i ens liv eller om hon ska stänga in sig på sitt rum och tjura. det är K som började i våras och som nästan bryter ihop om man så bara ber henne att släcka lampan om hon är sist kvar, hon tar illa upp av precis ALLT och så blir hon ledsen och måste sjukskriva sig. och så har vi W, som jag tycker är riktigt obehaglig, jag får liksom hagamannen-vibbar av honom. vet inte hur jag ska hantera det så jag hanterar det inte alls utan försöker bara undvika honom så gott det går. vilket NATURLIGTVIS får till följd att han blir som ett plåster på mig, jag vet inte vad jag gör för fel. kan inte folk bara fatta att man undviker dom för att man inte VILL HA MED DOM ATT GÖRA?

så det ska bli SÅ skönt att träffa J, min fd kollega, och riktigt få vältra sig i skitsnack och prata med någon som fattar. saknar henne enormt mycket, jag har nog aldrig jobbat med någon som jag har funkat så bra ihop med, vi var/är verkligen på samma våglängd. och det är klart att vi håller kontakten ändå, men jag saknar det här att träffa henne varje dag, ventilera saker som händer och sånt. riktigt samma sak blir det ju tyvärr inte när det hinner gå månader mellan gångerna man träffas.


igår började minstings nya valpkurs och det kändes jättebra. det är på ett privat ställe där jag har varit och tränat med valpen ett par gånger för rätt länge sen. jag var otroligt nöjd så man kan ju egentligen undra varför jag inte bara har fortsatt där, och egentligen handlar det nog mest om att brukshundklubbarna ligger närmare. egentligen är det inte så långt att köra om man ser på kartan, men vägen dit är typ två hjulspår, så det är inte det roligaste och speciellt inte när det är mörkt. men det får gå. känner mig i alla fall hemskt nöjd.


i övrigt ska det bli skönt att trappa ner lite på hundverksamheten. rallylydnadskursen är slut, tävlingslydnaden och viltspårkursen är också snart slut, inga fler tävlingar är inbokade, bara ett par utställingar för minsting och så valpkursen då. det är kul med kurser, men, note to self, fyra stycken parallellt är lite väl mycket. nu ska jag lägga tid på att finslipa vittringsapporteringen för valpen. vi började på den i somras och det gick hur bra som helst, men sedan har jag inte hunnit träna det en enda gång efter semestern. jag ska väl inte skylla på tidsbrist egentligen, för så himla lång tid tar det ju inte, men det har i alla fall inte blivit av. men nu ska jag ta tag i detta igen.

i övrigt: löpträningen går långsamt framåt, jag springer cirka tre gånger i veckan. verkligen inte särskilt långt, kanske 4 km per gång, men det känns bra nu, fötterna håller och orken, viljan, lusten finns för första gången på länge.

AnnA

Vad roligt att du också är nöjd med kursen. Känns alltid bra när man åker hem.

2012-10-04 10:08:00


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.