måndag

.jag 2012-10-01 11:18 (inga kommentarer)
regnig tråkig måndagsmorgon har nu blivit solig måndagsförmiddag. inte mycket roligare i övrigt dock.

jag åkte och tävlade med valpen i lördags och det gick väl SÅDÄR. fast jag ska inte skylla på något, jag tyckte vi gjorde en bra bana, men slutresultatet blev ändå några poäng under godkänt. men det var ju första gången efter att vi blivit uppflyttade till en svårare klass, och vägen dit har faktiskt gått som på räls utan att vi har behövt anstränga oss jättemycket. någon gång måste ju svårigheterna faktiskt komma, så det är väl bara att ta nya tag och försöka igen.


mr S kom hem igår och vi hade en diskussion där det bästa man kan säga om den var att ingen åtminstone höjde rösten. och jo, jag märker ju på honom att han skäms lite över vad han har hävt ur sig, och att han tycker att det var lite överilat att åka iväg i vredesmod och ta med sig minsting bara för att jag var sen från jobbet.
men det är inget som han erkänner, och det är ganska jobbigt för mig. jag menar inte att han behöver komma krypande med svansen mellan benen och be tusen gånger om ursäkt och lova att aldrig mer göra så. det hade räckt om han hade sagt "ja, det var dumt gjort, men jag var så förbannad" eller "det fattar du väl att jag inte menade någonting av det jag sa".
men han säger ingenting. utan istället hade vi en diskussion där han menade att han inte gör annat än att efterfråga mina åsikter, men blir frusterad eftersom jag "inte säger någonting". och jag menade att det inte är samma sak att säga "jag gör si, är det okej eller?" som att "jag hade tänkt göra si, men jag har lust att göra så också, vad tycker du?", om man nu är intresserad av att interagera med en annan människa. och så sa vi att vi hade viss förståelse för hur den andra tänkte och resonerade, och ja, det var väl ungefär så långt som vi kom.

men det känns långt ifrån bra. det känns som att det krävs många och långa diskussioner för att få någon ordning på det här, och till det har jag ingen ork. ingen alls ork. och det sitter tusen taggar kvar och gnager och kanske hade det känts lite bättre om jag bara hade fått någon slags erkännande. typ "det fattar du väl att jag inte menade någonting av det jag sa".

men nä. ingenting.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.