tisdagströttheten

.jag 2012-09-18 09:01 (inga kommentarer)
trött. igår hade jag huvudvärk från helvetet precis hela dagen. plågade mig genom jobb, pilatespass, hundkurs utan någon större inspiration. lagom tills det var dags att gå och lägga sig började värktabletterna göra nytta, det var ju så dags.

idag är jag trött och seg. ska börja jobba med en ny applikation men kommer för fan inte ens in i systemet så att jag kan upprätta mig själv som användare. GAH.

ikväll är det valpkurs igen. jag både gillar och inte gillar upplägget med två träffar i veckan. det är såklart bra att det är ofta, för det är kul, men man hinner knappt träna någonting mellan gångerna. och det känns lite överambitiöst att ha som mål att lära in både inkallning och sitt och ligg och sitt kvar och stanna kvar med och utan störning på två veckor på en valpkurs. nu bryr jag mig inte jättemycket om "läxorna" eftersom minsting bara är 13 veckor och inte kunde ett smack innan och vi dessutom ska gå en valpkurs till på ett annat ställe när den här är slut. han hinner nog lära sig och jag vill hellre jobba med att befästa kunskapen än att hetsa vidare till nästa moment. men det är tråkigt att se hur folk liksom jäktar på sina små valpar och blir irriterade när de inte "kan".

i övrigt längtar jag efter någon slags diffus ledighet som jag inte riktigt vet var den ska komma ifrån. för det är rätt mycket just nu men det blir lättare om ett par veckor, jag får väl härda ut till dess.

nu: fika.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.