sköna söndag

.jag 2012-09-02 14:12 (inga kommentarer)
idag är det söndag och det känns som första helt lediga dagen, utan någonting alls inplanerat, på evigheter. välbehövligt. igår var valpen och jag på viltspårkursen. det är SVÅRT. egentligen är det helt sjukt att det ska vara sån gigantisk nivåskillnad mellan första och andra nivån, men det är ju som det är och inte mycket att göra åt. fast kursledarna är jättebra och peppande och menar att det bara är vissa polletter som måste ramla på plats. så det blir nog bra så småningom. eller så blir valpen aldrig någon viltspårchampion, och då får han väl slippa vara det då.

i fredags blev jag ju uppringd av en från grannklubben dit jag hade anmält minsting till valpkurs, och fick veta att den var full, och blev erbjuden en plats på en annan kurs istället. jag sa att dom datumen passade mycket sämre, och hon sa något luddigt om att hon hade några fler att ringa till, men jag var ju den som hade anmält mig sist och blablaha, men hon skulle återkomma under dagen. det lät ju sådär, så jag mailade ett annat ställe som egentligen ligger lite för långt bort, och då fanns det plats där på en kurs som börjar i oktober. jag mailade genast tillbaks att jag var intresserad, och sedan fick jag ett mail från grannklubben att jo, nu var jag välkommen på valpkursen som jag hade anmält mig till. fattar ingenting, men det var kanske någon av de andra hon skulle ringa till som ville byta till den kursen jag inte ville gå. eller så var de bara hyggliga i största allmänhet. nevermind, jag är i alla fall jätteglad att det löste sig. och bara att känna lite flyt, oavsett i vad, efter vad som känns som en rätt lång period av motigheter, gjorde att mörkret blev lite ljusare, energin återvände och saker började kännas lite roliga igen.

så idag vaknade jag vid halv åtta, jag har promenerat med valpen, koppeltränat med minsting, bakat bröd, kanelbullar och kakor, hängt tvätt utomhus, läst tre dagars ackumulerade DN och löst två av korsorden. och ändå är det en massa eftermiddag kvar. det känns fint, det känns bra, jag är nöjd.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.