ingen bra dag

.jag 2012-08-28 07:20 (3 kommentarer)
jag har varit långledig. från jobbet, sedan hade jag ett åtagande som tog större delen av helgen i anspråk, så så värst ledig har jag ändå inte känt mig. men jag var ändå ledig i fredags och igår, och det var skönt att vara hemma och mysa med minstingen. det går jättebra med honom och valpen, de leker och härjar runt tills minstingen är helt slut. S-hunden bryr sig däremot inte så mycket om minstingen, och det verkar vara rätt ömsesidigt.

ja, det hade varit jättebra allting om inte mr S och jag hade blivit osams igår. om en skitgrej, men helt plötsligt hade det antagit gigantiska proportioner. och jag blir så trött. jag ska inte säga att jag är felfri, för det är jag inte, men allting kan ju rimligtvis inte BARA vara mitt fel. och han har varit på dåligt humör ända sedan han blev uppsagd, inte jämt förstås, men det ligger liksom och pyr under ytan och så räcker det med tio sekunders diskussion på fel sätt eller om fel ämne så exploderar han. och när han blir förbannad så vräker han ur sig precis vad som helst, och jag har faktiskt lite svårt att ta att få höra precis vad som helst, även om det är sagt i stridens hetta och han inte menar det egentligen. och ja, jag fattar att han har det jobbigt just nu. men det är fan ganska jobbigt att leva med en människa som har det jobbigt också. det är fan ganska jobbigt att gå omkring och vara glad och uppmuntrande och du-ska-se-att-det-ordnar-sig-aktig. åtminstone när man aldrig får någon respons, och åtminstone när det aldrig finns minsta lilla utrymme för att jag skulle kunna vara något annat än glad och uppmuntrande och du-ska-se-att-det-ordnar-sig-aktig.

och som om det inte var nog med det så ringde Z igår kväll. hon har jobbat åt mig när jag har varit ledig och nu ville hon berätta om en grej som jag var tvungen att ta tag i direkt på morgonen idag. jag bad henne skriva det i ett mail för då ser jag ju det med en gång när jag kommer. ja, men det hon redan gjort, hon ville bara ringa och berätta OCKSÅ. och säkert fiska efter "se vad jag har varit duktig som har upptäckt detta". okej, men jag UPPSKATTAR fan inte att få jobbsamtal på mitt privata nummer på min fritid. speciellt när jag ändå inte kan göra något förrän jag kommer till jobbet. det hade väl varit en sak om det hade varit kris, men det var det inte, och jag hade ändå inte kunnat göra någonting hemifrån.

och så alla frågor: hur går det med minstingen? vad tycker valpen? vad tycker S-hunden? vad tycker jag? vad tycker mr S? och hur gick det i helgen? var det fint väder? vad tyckte valpen? vad tyckte jag? YADAYADAYADA. det kanske är helt normala frågor och jag hade nog inte brytt mig om det hade kommit från någon annan, men just nu är jag trött på det mesta i allmänhet och Z i synnerhet. kan hon inte bara HÅLLA KÄFTEN?

nä. nu ska jag försöka ignorera klumpen i magen och jobba undan lite.

Corn

Kram.

2012-08-28 07:29:55

crackgirl

kram.

2012-08-28 09:57:48

AnnA

Avskyr när de ringer hem från jobbet om något som kan vänta. Brinner det i håret, helt ok, men inte annars.
Hoppas det blir en bättre dag idag.

2012-08-28 11:40:14


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.