Älskade, jävla hora #6

Elaine 2012-08-07 13:43 (1 kommentar)
Jag landade i Köpenhamn tidigt på morgonen efter nattflygningen från Beijing. Tog ett djupt andetag och förundrades över hur lätt det gick att andas den danska luften som var krispig och klar. I Kina var det något helt annat. Men man vande sig efter några dagar och tänkte inte längre på hur det nästan rasslade i lungorna för varje andetag.

På tåget över Öresund började ångesten sakta komma krypande. Jag hade insett att det var dags att avsluta relationen på hemmaplan. Jag hade legat med en annan man och jag skulle inte klara att låtsas som inget. Det kändes liksom som att det stod skrivet i pannan vad jag hade gjort och jag skulle inte kunna dölja det. Jag är ingen lögnare, utan snarare överdrivet ärlig. På gott och ont.

Jag gissar att vi utbytte några artighetsfraser när vi möttes hemma. En plikttrogen kram och kanske en puss. Jag vågade knappt se honom i ögonen. Några timmar senare satt vi i bilen tillsammans och jag kunde inte hålla inne orden längre. Jag förklarade att jag inte längre ville leva med honom. Det var dags att vi gick åt olika håll. Inte ett ord om att jag träffat en annan. Jag tänkte att det skulle förmodligen bara såra honom. Och jag visste ju ändå inte om det som hänt var en engångsföreteelse eller om det fanns en fortsättning. Beskedet kom inte direkt som en blixt från klar himmel och jag tror vi var ganska överens om att det inte längre fanns något vi.

Dagarna efter följdes av praktiska detaljer. Jag letade nytt boende och ville bara komma bort, bort, bort. Jag ringde runt till vänner och bekanta på jakt efter någonstans att ta vägen. Ganska snart fick jag napp i form av ett sommarhus som stod tomt stora delar av året. Sommarhuset tillhörde föräldrarna till en av mina gamla kursare från universitetstiden och jag fick gärna låna det fram till sommaren. Underbart läge med nära till havet och dessutom bara fem minuter bort från lägenheten där Martin bodde med sin sambo. Jag fantiserade om hur vi skulle kunna ses även när vi var hemma i Sverige. Tanken var svindlande och det pirrade i magen när jag tänkte att han skulle kunna komma förbi och träffa mig efter jobbet.

En vecka senare hade jag flyttat det mest väsentliga och gjort mig hemmastadd i mitt nya boende. Hela situationen kändes en smula skrämmande och jag visste inte riktigt vad jag hade gett mig in på. Samtidigt var jag förväntansfull och nyfiken på vad som skulle komma. Martin fick ganska omgående reda på att jag hade flyttat och plötsligt en kväll dök han upp med sin sambo för att se hur jag bodde. Jag blev ganska ställd när de knackade på dörren. Jag förväntade mig inte att få något besök och särskilt inte av dem. Han hade på sig samma cognacsfärgade skinnjacka som när vi sågs på den där parkeringen i Tyskland några månader tidigare. Hon stod bredvid honom med ett stort leende på läpparna och anade förstås inte alls att kvinnan hon kommit för att besöka hade legat med hennes man. Jag bjöd på en kopp kaffe och visade dem runt i mitt tillfälliga hem. Vi pratade om väder och vind och flera gånger fick jag hindra mig själv från impulsen att kyssa honom. Jag längtade tills vi skulle få en stund för oss själva igen. Nakna. Vad jag inte visste då var att det inte skulle ta särskilt lång tid innan det blev verklighet.

Varje morgon på väg till kontoret passerade jag deras lägenhet och en morgon blev jag inbjuden av honom på frukost. Hon åkte till jobbet tidigare varje dag och det utgjorde förstås ett utmärkt tillfälle för oss att ses. Jag parkerade min rostiga Toyota Corolla utanför och kände inte riktigt att jag passade in i deras exklusiva kvarter när jag med bultande hjärta ringde på dörren den där morgonen. Han öppnade i morgonrocken och såg lite gulligt nyvaken och rufsig ut i håret. Jag fick en välkomnande kram och klev över tröskeln till deras gemensamma hem. En etagelägenhet med enorm takhöjd, säkert 10 meter, och stora härliga fönster ut mot havet. Inrett med klassiska och exklusiva möbler. Snyggt, stilrent och sobert. Ungefär som man hade kunnat förvänta sig.

Havregrynsgröten var på gång i microvågsugnen. Jag hade nog tänkt mig att det skulle bjudas på en lite mer fashionabel frukost en dag som denna, men havregrynsgröt med fruktkräm skulle snart bli en av mina favoritfrukostar. Det kanske mer handlade om sällskapet i och för sig än den kulinariska upplevelsen. Jag åt min gröt och satt rak i ryggen. Det kändes liksom som att man skulle göra det i ett sådant hem. Jag försökte uppföra mig så som jag trodde förväntades av mig. Kanske försökte jag vara litegrann som hon. Såhär i efterhand kan jag väl erkänna det. Jag trodde det var så han ville ha det även om jag med facit i hand vet att det han ville ha var mig så som jag var och inget annat.

Han dukade undan frukosten och bad mig följa med upp på ovanvåningen för att han skulle göra sig i ordning. En stund senare låg vi nakna i deras dubbelsäng och njöt av extasen som uppstod när våra kroppar förenades till en. I duschen efteråt reflekterade jag hur praktiskt det var att ligga med en annan kvinnas man. Det fanns mängder av olika sorters schampoon, balsam och duschkrämer att välja mellan. Exklusiva ansiktskrämer och kroppslotion från himlen. Det kändes förbjudet och spännande att använda hennes produkter. Jag hade inte dåligt samvete för en sekund utan längtade bara till nästa tillfälle.

Frukostmötena blev snart en rutin och jag undrar vad grannarna tänkte när de varje morgon såg en röd Corolla svänga in på parkeringen kort efter den lilla gröna Peugoten kört iväg. Det var väl i och för sig inte så svårt att förstå vad som pågick. Vi var inte direkt diskreta och jag gissar att grannen vägg i vägg önskade att vi varit lite mer tystlåtna. Men det var inget jag tänkte på då. Jag var fullständigt förtrollad av passion och åtrå.

Aurora

Spänning!

2012-08-07 16:49:02


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2012-06-22
Antal texter
147
Övrigt
Valspråk