sista veckan

.jag 2012-07-16 22:34 (inga kommentarer)
sitter här och har inlett sista semesterveckan. jag hade gärna varit ledig lite till och gått omkring och skrotat, gått långpromenader på morgnarna, lagat svingod mat varje dag, läst massor av böcker och bara slappat. men så kan man ju tyvärr inte försörja sig. tror det kommer att vara lite lugnare när jag kommer tillbaks till jobbet än innan jag gick på semester, när jag har röjt upp i den röra som Z kan ha ställt till med under min frånvaro vill säga. Z ska ha tre veckors semester med början på måndag, det blir skönt och det har varit så SJUKT skönt att liksom få vila upp sig från henne ett tag.

sitter och försöker planera höstens hundkurser. har anmält mig till en fortsättningskurs i rallylydnad, sedan velade jag lite om jag skulle anmäla mig till en kurs i tävlingslydnad också, men eftersom de två senaste kurserna jag gått har varit rätt B så hann den bli full innan jag bestämde mig för att ge den en chans i alla fall. så nu kan ge mig fan på att det är världens bästa kurs bara för det. står som reserv, men det är ju inte speciellt sannolikt att någon hoppar av INNAN kursen börjar. jaja. det finns lite andra alternativ att fundera över, så jag får väl se hur jag gör.

nu halvslötittar jag på någon wallander som jag misstänker att jag har sett förut. snart: läsa ny bok av stephen king. den började så bra att jag var tvungen att ransonera den med en gång så att den ska räcka LÄNGE.








Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.