soffhäng

.jag 2012-06-05 18:57 (3 kommentarer)
eftersom det är röd dag imorgon så skulle jag egentligen bara jobba halvdag idag. men eftersom man är så SATANS ansvarsfull så fick jag ändå jobba till klockan ett, skulle ha slutat halv tio annars. sedan åkte jag hem och tränade lite med valpen och sedan sov vi på soffan i en och en halv timme. nu känner jag mig lite pigg och utvilad, tyvärr har jag fått någon mystisk sträckning i vaden som gör svinont så jag får halta fram så försiktigt och hoppas det går över. det är i det läge när jag PRECIS ska skjuta ifrån med foten som det känns som att någon sticker in en kniv mitt i vaden. och när jag försöker gå på ett annat sätt för att avlasta så får jag ju för fan ont på nya ställen också. ibland blir jag så jävla TRÖTT på min kropp som alltid ska strejka och bråka och hålla på. är det inte foten så är det nacken eller huvudet eller varför inte värk i hela kroppen. alltid ska det vara något.

nu ska jag i alla fall vara ledig i fem dagar. det enda som är lite tråkigt är att mr S inte ska vara ledig imorgon utan först på fredag. och han är egentligen den av oss som hade behövt vara ledig. jag gillar ju ändå mitt jobb och min chef (även om han inte ger mig 5000 mer i månaden rakt av när jag ber om det). det är klart att det är jobbigt och stressigt och rörigt ibland, ganska ofta. men stämningen är ändå god, till skillnad från på mr S' jobb.

jaja. den här veckan är det avslutning på alla hundkurser, jag har gått tre stycken nu i vår. rallylydnad, som var jätterolig. och en som skulle vara tävlingslydnad men som det mest blev blahablaha med pga att instruktören var jättedålig. och så viltspår, också jätteroligt och nu till helgen ska vi göra anlagsprovet. rallylydnad blir det fortsättning på till hösten, vill jättegärna fortsätta med viltspår också men jägarförbundet har inga fler kurser i det förrän till våren, men jag ska kolla med rasklubben vad de har för planer nu i höst. tävlingslydnaden får jag se hur jag ska göra med, tycker ju det är jättekul och valpen är duktig, men bra instruktörer verkar ju inte direkt växa på träd. de enskilda momenten kan man väl pyssla med på egen hand, men platsliggningen måste ju funka innan det ens är lönt att tänka på tävlingar.
men vi ska tävla lite i rallylydnad nu i sommar i alla fall. det roliga är att jag har fått med mr S och S-hunden och att de också tycker det är kul.

nu eldar jag brasa och läser liza marklunds senaste bok. jag gillar hur karaktärerna utvecklas och är mänskliga och inte alltid jättesympatiska. däremot tycker jag att just den här boken känns lite slarvigt skriven och med en massa förklaringar i parenteser som är störiga. men men. jag kommer nog ändå aldrig att sluta följa annika bengtzons öden och äventyr.

AnnA

Åh, rallylydnad måste du berätta mer om! Kanske kan vi få ihop en träff i sommar med hundarna och prata hund och tips?

2012-06-05 19:45:28

.jag

@AnnA: det hade varit roligt! valpen är dessutom JÄTTESNÄLL mot riktiga valpar :-)

2012-06-07 12:49:00

AnnA

Ja, vad kul! Och hon behöver träffa många snälla hundar :) Efter alla skolavslutningar, konfirmationer och studenter kan vi försöka bestämma nåt.

2012-06-07 14:58:53


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.