monday monday

.jag 2012-06-04 08:12 (1 kommentar)
måndag, men det är i alla fall en kort vecka, jag ska vara ledig onsdag, torsdag, fredag. förhoppningsvis blir inte denna ledighet sabbad av ondskefulla dagisvirus, men man vet ju aldrig.

fick ringa min syrra och rådda inför sommarens helveteskalas. tydligen fanns det bara en enda helg på hela sommaren som var aktuell, och det visade sig att den helgen kunde inte vi för då är det en liten festival som mr S och jag har besökt varje sommar. nu i år funderade jag i och för sig på att inte följa med eftersom det TÄR så in i helvete på mig att tälta (jag är lättväckt och sover nästan ingenting och är helt död efteråt, plus att jag tycker det är allmänt jobbigt att vara så liksom UTLÄMNAD och att man aldrig får vara riktigt ifred), men det betyder ju inte att jag vill åka till my home town istället, det tär ju för fan ännu mer. ja, men så tyckte jag att det är ju ändå semester, vi kanske kan träffas någon vardag istället? och då fanns det fan i mig bara EN ENDA jävla dag på hela sommaren som funkade, allt annat var uppbokat. jag blir så trött, det känns som att jag alltid måste ändra mig och att alla andras grejer alltid är viktigare. BLÄ.

men ja ja. jag ska inte tänka mer på det nu. vad jag ska tänka på är...att den här veckan ska jag skicka in min "bok" till ett förlag. har gått och dragit ut på det i evigheter nu, men nu har jag köpt kuvert, skrivit följebrevet och snart ska jag väl samla ihop mig tillräckligt mycket för att rent fysiskt stoppa ner pappersbunten i kuvertet och lägga det på lådan. det är läskigt och spännande, men just nu mest läskigt. men min bror och jag har lovat att peppa varandra att inte fastna i en massa "men inte ska väl jag"-our-home-town-mentalitet. så jag får väl börja med att peppa mig själv.

AnnA

Wiiieee! Klart du ska peppa dig själv. Här kommer mer pepp!!

2012-06-04 13:51:02


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.