Kors i krösamoset

kicko 2012-06-05 10:38 (2 kommentarer)
Begåvad som jag blivit med ett barn som vaknat minst varannan timme med väldigt få undantag har jag inte sovit längre än 3-4h i sträck på sisådär två år (det var ju inte helt lätt att sova med stormagen innan ungen tittade ut, heller).

Jag har med största säkerhet vaknat med den intervallen även inatt, men ungen har faktiskt snusat oavbrutet från åttatiden igår kväll fram till strax innan fem imorse - och även då somnade han om till kvart över sju när vi ändå strax skulle kliva upp. Han vaknade till några gånger under natten, gnydde och somnade om utan hjälp, och varje gång jag vaknade till låg han på nåt nytt ställe i sängen.
Jag är helt mållös, men vågar inte hoppas på att det här är nån ny trend... men vad skönt det vore!
Vi firade med att ta en tur till folkparken efter att ha släppt av kaksmulan på skolan - det är ett glapp på en timme mellan hans skoltid och dagistiden (jag brukar släppa av honom lite tidigare de dagar jag tar kaksmulan till skolan, men en hel timme tidigare känns lite saftigt sådär) så vi hann med en hel del lekande. Allt var visserligen blött men det bekommer inte en ettåring. Han kontrollerade temperaturen och blötheten på vattnet i plaskdammen på minst tio ställen. Noggrann unge. Lika blött och 11 grader på alla ställen. Det var det inte avkomman som sa iofs, utan mannen som stod och dammsög dammen.

Corn

Grattis på födelsedagen idag! Jämnt dessutom!

2012-06-12 09:34:53

Mucklan

Jasså minsann! Grattis!!

2012-06-12 11:17:54


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007