på upploppet

.jag 2012-05-25 17:04 (1 kommentar)
snart snart är det lördag eftermiddag och då är jag i mål. hela veckan har jag jobbatjobbatjobbat, ensam eftersom Z varit sjuk. eller "sjuk". orkar inte bry mig.

jag var på kurs igår i samma stad som min bror bor i, så i onsdags kväll blev jag hembjuden till dom. först tjejsnack och mat med min svägerska för min bror jobbade, men vi hade väldigt trevligt. det är så himla sällan som vi kan prata med varandra på tu man hand, så nu passade vi på. sedan kom min bror hem och så skjutsade han mig till hotellet och vi fick lite egentid. det är så bra med min bror, han är den enda i min familj som jag verkligen kan säga precis vad som helst till, alltså öppna mitt hjärta. det är fint, synd att dom bor så långt bort och att vi träffas så sällan. men nu ska vi ha ett litet projekt ihop, bestämde vi. det blir fint.

mastig utbildning hela dagen igår, sedan hem med försenat tåg och i säng. upp halv fem, till jobbet, allt var kaos. tur att Z i alla fall dök upp så jag kunde lassa över en del på henne. sedan var jag på massage efter jobbet och nu sitter jag här och samlar kraft, snart ska vi åka till N och D och grilla tillsammans med mina föräldrar och D:s föräldrar. sedan ska mina föräldrar med hem hit och sova över. HATA. fasar mest inför imorgon bitti, jag har svårt för att komma ner och se dom och deras jävla grejer ÖVERALLT, och så går de och gräver i alla skåp och lådor för att hitta kaffekoppar och skedar och ja, det är väl inte hela världen SÅ, om det inte hade genererat ännu mer stök och en massa kommentarer om varför man har havregrynen där och varför det inte finns någon lättmjölk.

mm, och så pms dessutom. kan ju inte bli bättre. men snart är det över. ANDAS.

AnnA

ANDAS!

2012-05-26 09:14:44


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.