over and out

.jag 2012-05-26 21:06 (inga kommentarer)
så, då är vad som känns som världshistoriens längsta och jobbigaste vecka över, i alla fall med avseende på förpliktelser. imorgon är det TOMT och jag ska fan inte göra ett dugg som jag inte har lust med. hoppas jag åtminstone.

föräldrabesöket gick väl sådär. det är ett JÄVLA tjat om att vi alla ska träffas in my home town i sommar, som vi gör varje sommar. och det är ju ett sånt sabla meck med att få ihop en helg som alla kan. och min syrra hade inte fått sitt semesterschema så då var det ändå inte lönt att bestämma någonting. och sen fick hon det häromdagen och skickade ett sms med förslag på en helg, och då är det den helgen som hör ihop med en vecka då min bror och hans familj ska komma hit och hyra en stuga. och min mamma hann väl inte mer än komma innanför dörren här förrän hon började tjata om det, hade jag svarat, kunde vi, hur skulle det bli? och jag sa att jag ville kolla med min bror och höra vad han och hans fru tycker först. och då RÄCKER liksom inte det, utan min mamma ska då återkomma till detta gång efter gång, RUB IT ALL IN. som om det handlade om att jag skulle bli mer sugen på detta jävla kalas om vi bara pratade om det tillräckligt mycket.

men ja, till slut åkte de ju i alla fall, men det var nog bara för att jag och valpen var tvungna att åka för att hinna till vår kurs. och sedan åkte jag och handlade och sedan åkte jag hem och vi städade. FATTAR INTE hur man är funtad när man till exempel lägger tillbaka bananskal och äppelskruttar i fruktskålen när man ätit frukt, ställer odiskade koppar ihop med den rena disken i diskstället, när man inte spolar ordentligt efter sig på toaletten och så vidare. så där gör de ju inte hemma hos sig själva, och när man är hos dom kan man bli uppläxad för att man ställer glasen på fel plats I DISKMASKINEN, men här är det tydligen helt okej att bete sig som i en svinstia. BLIR SÅ TRÖTT. men nu är det städat och fint överallt och jag och mr S har ätit lax och färskpotatis och såg fram mot downtown abbey men då var det tydligen melodifuckingfestivalen istället. så nu blir det en bokkväll istället. inte fel det heller.
om jag bara inte vore så sabla trött. energilös liksom. men imorgon ska jag bara vila, it's a promise.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.