veckan börjar med måndag

.jag 2012-05-21 16:52 (3 kommentarer)
jaha. varmt blev det, rena sommaren över en natt nästan. en sån här dag vill man ju egentligen bara sitta och läsa i trädgården, men jag var tvungen att betala ett par räkningar. bland annat 7000 spänn för avloppet, och inte en krona av det är till själva bytet av rör, grävandet och det andra, den räkningen har vi inte fått än, men den lär ju vara på mycket mycket mer. det här var firman som kom och tittade och talade om vad som var fel. man är uppenbarligen i fel bransch.

jaha, men så kom jag till jobbet i morse och där väntade enorma högar av jobb. men det visste jag ju om, så det var ju bara att systematiskt börja beta sig igenom det. tyckte det flöt på rätt så bra. sen kom Z:s chef och frågade om jag hade hört något från Z. nej, det hade jag inte. nej, det hade inte han heller, men han hade hört från en ny tjej på deras avdelning, som blivit Z:s nya bästis (TACK OCH LOV) när HON, den nya alltså, ringde och sjukanmälde sig idag, så hade hon "hört" att Z visst hade skadat benet på något sätt i helgen och tydligen blivit gipsad. man bara, eh, jaha, ringer man inte och sjukanmäler sig till sin chef då eller? det här kändes ju lite som "kan du säga till matteläraren att jag ska till tandläkaren"-högstadienivå. men jaja, det är ju inte min sak. tänkte jag först och tyckte det var riktigt skönt att slippa hennes jävla babbel för en gångs skull.

fast sedan slog det mig. jag ska ju på kurs halva onsdagen och hela torsdagen, och då skulle Z jobba för mig. och det kan man ju gissningsvis glömma om hon har benet i gips. gick till min chef och frågade hur landet låg med utleveranser i slutet av veckan, det går nämligen inte att avboka kursen. eller jo, det gör det ju förstås, men man får inte pengarna tillbaks. och eftersom kursen kostar sådär 10 000 och jag dessutom behöver den för att kunna utföra mitt arbete så är det väl inte riktigt läge att avboka. jo, men vi bedömde i alla fall att det nog skulle gå att jag var borta en och en halv dag. visserligen får jag jobba som ett as på fredagen, men det kan man väl stå ut med, tänkte jag. ska på massage på eftermiddagen, men jag kan ju alltid börja tidigare.

men sedan tänkte jag lite till. fan, om två veckor är det ju nationaldagen på onsdagen. då skulle jag vara ledig torsdag och fredag. ha en långhelg, ta det lugnt, koppla av. det kan man väl gissningsvis glömma det också. FAN.

och sen tänkte jag ytterligare lite. om fyra veckor börjar min semester. det kanske inte ens är säkert att hon är tillbaks då heller. när fan ska jag då ha semester? FAN FAN.

och sedan kom S och sa att vi måste inventera på fredag. ja, det lär ju gå som en dans när jag redan har en och en halv dag att jobba in. NOT.

och sedan åkte jag hem efter ytterligare ett saftigt tillskott i högen av övertidstimmar, och då ringde mr S och berättade att han hade blivit uppsagd. igen. förra gången fick dom ju ta tillbaks uppsägningen eftersom det var en annan som sa upp sig själv, men det lär väl gissningsvis inte hända en gång till. FAN FAN FAN.

och dessutom hörs det ett konstigt skrapande ljud från bilen när jag bromsar. trodde först bara det var rost på bromsskivorna och det brukar gå att bromsa bort, men nu blir det bara värre och värre. jag vill minnas att det har varit så en gång förut, och då var det bromsklossarna som var slut. jag har redan en heldag bokad med bilverkstan i slutet av juni för en massa annat jox som ska servas och bytas för många sköna tusenlappar, känns inte som att jag behöver en extrautgift TILL på bilfronten. men bromsar är ju bra att ha, så jag får väl ringa verkstan imorgon och höra när dom har tid.

ja. det var min måndag så här långt. inte så värst mycket att hänga i julgranen tycker jag faktiskt. lite pms-känningar tycker jag mig också ana som extra grädde på moset. och så mina föräldrar i antågande och JAG ORKAR FAN INTE.


Bonita!

<3

2012-05-22 07:42:40

sodanismo

ämen fy fan. för hela skiten. stackare.

2012-05-22 10:43:16

crackgirl

vilken skitdag! kram!

2012-05-22 13:20:11


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.