slut på ledighet

.jag 2012-05-20 20:22 (inga kommentarer)
jaha, det sa visst bara swisch och så var den långhelgen slut. känner mig lite deppig för jag har varit hängig och förkyld i stort sett hela tiden. allt har känts lite jobbigt och liksom motigt, utom att ligga och slöa. men då får man ju dåligt samvete för att man inte gör något vettigt när man nu för en gångs skull är ledig. blä.

och denna jobbvecka kommer att bli ett litet helvete. ju mer det jobbas i produktionen, desto mer jobb blir det åt mig. och nu har det varit övertid hela helgen. sedan ska jag bara jobba till onsdag lunch, sedan ska jag åka på kurs resten av dagen plus torsdagen. kommer hem sent på torsdag kväll, i säng, upp halv fem och tillbaks till jobbet på fredag för att gissningsvis reda ut vad Z inte har gjort när jag har varit borta. jobbajobbajobba och sedan hem till N och D som ska ha kalas, och mina föräldrar kommer också dit. SUCK. och sedan ska vi hem hit och de ska sova över, vilket jag HATAR, och sedan tycker min mamma att vi ska "åka på någon loppis, det får du ta reda på någon", säger hon sådär uppfordrande, som om jag liksom har möjlighet att trolla fram en sådan i närheten. och dessutom ska jag på spårkurs och det var egentligen klockan två på lördagen, men nu blev det ändrat till tolv, så sådär jättemycket utflykter lär ju inte jag hinna med i alla fall. vilket jag kommer att få skit för, men då får det väl bli så då.

så ja, jag kan väl säga att jag redan nu längtar efter lördag eftermiddag. bortsett från imorgon kväll, då det är hundkurs. och på onsdag, då jag ska försöka passa på att träffa min bror med familj när jag ändå är i deras trakter i samband med den här jobbkursen. och så har jag massage på fredag. men i övrigt lämnar den här veckan en hel del övrigt att önska. men det är som det är. nu kör vi.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.