slut på helgen...

.jag 2012-05-13 20:57 (inga kommentarer)
...och jag är trött, men det kanske inte är så konstigt. helgen blev i alla fall rätt okej, vi redde ut surheten i fredags, men jag har ändå känt mig labil och liksom på gränsen till tårar helt utan anledning. som pms fast det inte är pms. igår lyssnade jag på en gammal bland-cd i bilen och höll på att börja lipa för att "smile" med pearl jam var med, för att den påminde om en sommar för massor av år sedan när jag åkte omkring i bil och lyssnade på musik och grät ibland och ibland när jag körde på ensliga vägar så skrek jag så högt jag bara orkade för att jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med allt jag kände, och sedan åkte jag hem och sa "jag håller visst på att bli lite förkyld" för att förklara varför jag var så hes och rödögd. jamen det kom ju något gott ut av det också så småningom, så det var väl inget att bli gråtfärdig för NU kan man ju tycka. men det blev jag i alla fall. lite så har helgen varit. skakig.

men idag var det barndop och mina föräldrar var här, bara en kort stund, men det är ändå påfrestande. och om ett par veckor kommer de IGEN för då ska vi ha kalas för barnen. inget jag ser fram mot, för då blir det övernattning och jag gillar det inte. det blir för trångt och stökigt och vi går varandra på nerverna och jag känner mig smutsig och lite äcklig och alldeles för nära den jag inte längre är.

men jag ska försöka att inte lägga mer energi på det just nu. jag kommer ju ändå inte undan. så just nu ska jag istället fokusera på jobbvecka från helvetet, måndag, tisdag, onsdag. sedan: LEDIG FYRA DAGAR. mm.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.