dagen B

.jag 2012-02-08 08:59 (3 kommentarer)
idag är det dagen B som i barnafödande, enligt kalendern åtminstone, men eftersom N gick nästan tre veckor över tiden med lille A så tar hon det hela med ro. så nu önskar vi oss en frisk bebis, tack. tummar, ja tack.

jobbar och stressar och just nu är det ett rent HELVETE, massor att göra och trögt går det på grund av saker jag inte kan påverka, men det stressar ändå. och igår började dagen med ett samtal från min fd puckochef, och när jag som svar på hennes fråga hur läget var svarade att det var bra, men lite mycket, så svarade hon "vadå, du har väl inte mycket"? alltså ÄRLIGT, det var väl fem år sen hon bytte kontor till ett i en annan byggnad, hon har väl fan ingen ANING om vad jag sysslar med om dagarna. blir så trött. därefter fick jag ett skitsurt mail från en annan chef, han hade bett mig ta fram uppgifter på vilka råvaror som innehöll beståndsdel X, eftersom jag på ett möte tidigare påpekat att beståndsdel X är ett så kallat utfasningsämne, och som svar på det fick jag veta att DET DÄR VAR VÄL FÖR FAN INGENTING ATT HAKA UPP SIG PÅ OCH DET FINNS MYCKET VÄRRE PROBLEM ATT FOKUSERA PÅ och yadayadayada, men URSÄKTA att man gör som man blir tillsagd då för fan.
och slutligen hade vi kemikalieinventering och bara för att man påpekar att miljöbalkens regler måste följas så blir man plötsligt förvandlad till någon satans POLIS och folk som i normala fall är helt vettiga sitter plötsligt med armarna i kors och utstrålar att kom för fan inte hit och lägg dig i vad vi har köpt för kemikalier, skit i det så lever du längre. ungefär.

ja, och så pms på det. och Z, men jag får nog ta det i en egen text. HÄRLIGA TIDER är det i alla fall. not. men vi är åtminstone sams hemma, mr dåligt samvete och jag. alltid något.

Ness

Asjobbigt att vi alltid är PMS-synkade. Jag är på ett jävla humör och så läser jag dina texter och BLIR ÄNNU ARGARE.

Fast jag kunde inte sluta skratta åt "skit i det så lever du längre". Så sjukt roligt i det sammanhanget - ett jobbmöte om miljöbalken, liksom. Vilda västern!

2012-02-08 12:28:13

AnnA

Tummar för frisk bäbis snart!

2012-02-08 12:50:32

Dorizzz

Bebis-tumme!

2012-02-08 18:42:44


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.