helghelghelg

.jag 2012-02-10 18:27 (inga kommentarer)
sitter i soffan med fötterna på bordet och eld i kaminen och njuter av fredagen. denna veckan har varit ASJOBBIG på jobbet, har jobbat som en dåre och ändå känns det inte som att jag har kunnat stryka en enda punkt på min att-göra-lista.

dessutom blir jag GALEN på en av cheferna (inte min), jag skickade ett mail i morse och informerade om att det skulle komma en elektriker och göra en installation idag på eftermiddagen och bad att alla instrument runt omkring skulle vara avstängda så att han kunde jobba säkert. fick till svar "bra att du säger till, jag vill inte ha några olyckor att förklara för AMV". EH? nej, men skit i om elektrikern skadar sig, det viktiga är ju att du slipper att rapportera till arbetsmiljöverket. IDIOT.


och jag har massor av tunga och tidskrävande grejer, bland annat kalibrering av tusen instrument och mitt mission impossible-projektet plus ett till som är både svårt och tidskrävande, och så är det en ny på C:s tjänst som jag känner att jag måste ta hand om lite ibland, och nästa vecka kommer en tjej som är nyanställd på ett av våra utländska dotterbolag och ska lära sig mitt jobb, eller motsvarande tjänst på det företaget då. det är väl i och för sig bra, särskilt om det innebär att jag slipper åka dit, men JAG HAR JU INTE TIIIID. och så är det jobbigt att behöva vara supersocial och trevlig 8 timmar per dag i flera dagar, jag skulle aldrig klara av att ha ett sånt jobb i längden. veckan avslutas dessutom med två dagars kickoff, vilket jag inte heller känner att jag har riktigt tid med, och dessutom har jag och S åkt på att hålla i trådarna och fixa en massa praktiska detaljer och det är fortfarande mycket som liksom hänger i luften, bland annat en utbildning i kemikaliehantering som jag ska hålla i. jamen då kör vi.

men det där är sen. först ska det vara helg, gött. och det ska eldas i kaminen och läsas böcker och tittas på film och gås långpromenader, båda hundarna är så gott som återställda från kennelhostan nu, ÄNTLIGEN. och idag sprang jag efter jobbet, och för första gången sedan 2009 började det kännas LITE okej, långt ifrån bra men på rätt väg. tjo flöjt.




Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.