mhm

.jag 2012-02-06 19:41 (2 kommentarer)
jaha, personen som igår morse i det närmaste skällde ut mig för att jag tydligen bad om tidningen på fel sätt och som jag är SUR på på grund av det och för att han liksom inte bara kan backa bandet och medge att han också var delaktig i tjafset istället för att bara skylla allting på mig, varför har han nu ägnat kvällen åt att bland annat byta vindrutetorkare på min bil och lägga upp ett par av mina byxor som är för långa, oombedd. dåligt samvete? ja kanske, men vore det inte enklare att för helvete bara be om URSÄKT istället?

kommunikation. mm.

crackgirl

Mitt rad ar att slappa det och acceptera hans beteende som en ursakt. Manga man (inklusive min egen) anser att handlingar vager tyngre an ord, och har himla svart att fa ur sig ett litet forlat aven nar de vet att de borde... efter manga ars tjafs om just sadana har situationer bestamde jag mig for att "ga over till hans sida" i stallet for att bli sur over hans tystnad, och konfunderad over att han vagrade erkanna att han hade fel (eller vad det nu var vi brakade om), men samtidigt kom med de gulligaste sma overraskningarna och sma gester hela tiden. If you can't beat them, join them... och jag borjar tycka nu att han hade ratt hela tiden: actions speak louder than words!

Nu ar det ju nodvandigtvis inte samma sak som for er tva, och inte sa enkelt som det later. Men kanske nagot att fundera over. KRAM!

2012-02-07 02:49:08

Anni

Jag önskar nån ville be mej om ursäkt genom att hjälpa till med sånt! ;-)

2012-02-07 18:46:15


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.