Bättre hals

Jazzie 2012-01-28 21:22 (2 kommentarer)
Senast jag skrev var en riktig jobbig natt. Började rota i sjuklådan för att se vad för förkylningsgrejer Sambon hade hemma. Han brukar vara bra på att köpa på sig grejer när han är förkyld. De flesta får ju inet jag äta just nu, men nu tänkte jag att nu jävlar skulle jag läsa varenda packsedel till vartenda piller jag kunde hitta för att se vad jag verkligen fick och inte fick äta.

I sjuklådan hittade jag pencilin som jag fått någon gång förrut. Kommer inte ihåg vad jag hade då, men jag fick en stor burk som gav mycket piller över. Surfade inte på FASS och såg att burken jag hade var A-klassad.
Nu fan kör jag, tänkte jag. Doktorn säger virus. Jag säger det går ju för i helvete inte över.

Redan när jag vaknade på morgonen var den där riktigt ömmande punkten på vänster sida borta. Den som känts som en blödande blåsa. Så jag har fortsatt. 3 tabletter per dag som det stod på burken. Och tro på fan. Jag är så himla mycket bättre. Jag är inte hel bra än, men nästan. Så underbart. Jag är ganska säker att jag har den där jäkla mykoplasman. Och det är nog det värsta jag har varit med om. Helt sjukt hur sjuk det gick att bli.

Så när Aftonbladet skrev att influensan är här och hotar att bli en epedimi kände jag mig rätt hopplös. Jahapp... influensan. Ja, är det något år man ska få den så är det väl i år då. Varför inte. Har ju fått allt annat typ 2 gånger redan. Så gissa om jag blev glad när de listade upp högriskgrupperna. Gravida ingår ju generellt i högriskgruppen för influensan. Men i år stod det:
- Gravida som INTE tog vaccin för pandemi-influensan 2009.

Mohahahahahahaha!!! IN YOUR FACE MOTHERFUCKER! För vem var det inte som för första gången i sitt liv tog influensavaccin som inte just jag vintern 2009. Då var jag på tjocken och det var ett jäkla snack om influensan det året. Alla skulle ju i princip dö och alla skulle få det gratis. I turordning. Jag var i priogrupp så jag klev in och tog sprutan.
Det var ju det vaccinet som gav massa barn sömnsjukan. Så jag hade inte tänkt att ta någon mer influensavaccin. Speciellt inte som gravid. Och nu behöver jag det inte. Utan har mitt 2009-intag till goda. Hur bra är inte det.

Den här vintern har verkligen brutit ner mig. Jag har ALDRIG varit en sån där som säger
- Oj, är ni sjuka. Nej, jag tror jag håller mig borta.
Jag har aldrig hållt mig borta från en pojkvän som man inte bott ihop med bara för att han är sjuk. En förkylning är ingen big deal.
Nu är det helt annorlunda. Jag är så sjukt trött på all sjukdom vi har haft här hemma den här vintern.

Men halsen är bättre.
Hahahahhahahahha

Bella2

Men vad är det för penicillin? Det är bara Ery-max och Doxyferm plus någon sort till som hjälper mot Mykoplasma, så är det vanlig antibiotika och den hjälper, är det inte det du har. Skönt att du mår bättre, oavsett varför!

2012-01-28 22:05:06

Bonita!

Äntligen!!
kram

2012-01-29 10:05:06


Info
Namn
Jazz
Född
-
Hemstad
Stockholm
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-12-27
Antal texter
1 076
Övrigt
Jag fyller 43 år 2018.
Har två barn. Sambon blev Man när prästen vigde oss.

Vi bor halvvägs ut på landet. Bland åkrar, ängar och grusvägar.

De senaste 4 åren har livet gett oss prövningar som fått mig att ompröva vad som är viktigt i livet.
Det har gjort mig lite mer ödmjuk till tid, plats och rum. Gett mig nya perspektiv om vad som är viktigt.
Men det har också gjort mig rädd.
Jag väntar på nästa käftsmäll och tror att om vi planerar framåt i tiden så är det som att be om dåliga nyheter.

Allt får mig att sakta ändras. Till något bättre? Förmodligen inte. Men till något lite annat.
Valspråk

Face it... jag är den jag är vare sig jag vill det eller inte