Vikten, den eviga

Corn 2012-01-23 12:36 (3 kommentarer)
Ja men alltså, den här KROPPEN, alla kilon jag har gått upp och ner! Fortfarande väger jag mer än tio kg mindre än när jag var som tjockast INNAN barnen. Det är bra. Dock har jag halkat upp cirka fem kg under 2011 från vad jag vägde innan. Det är dåligt.

Det borde inte vara SÅ svårt. Och nu skriver jag om det här och får skämmas om det inte går vägen - men tio kg till midsommar borde väl vara lätt som en plätt? Två kg per månad! Plättelätt! Eller inte. Men jag hoppas och styr ditåt. Idag är det dessutom måndag - alltid bästa dagen att starta!

Nu har jag i tre veckor wii fittat cirka fyra-fem timmar per vecka. Och jag fattar ju att det inte är lika effektivt som att gå på gym, men att sitta och köra till stan för att träna känns lite krångligt och tidsödande. Idag har jag tränat hemma. Fyrtio minuter step-up, tio minuter jogging (runt i vardagsrummet), tio minuter skateboard. Och jag blev svettig. Jag tycker nog att det borde göra någon nytta.

Och så maten då... jo hejsan vad lätt. Eller förstås inte. Men nu blir det kolhydratsstopp ett tag. Och mycket ägg! Tur att vi har egna höns.

Ungefär så.

Pocks

Ja, det fixar du som en baggis! Jogga på! Kram!

2012-01-23 22:18:48

Sheela

Du skulle säkert kunna slita på ett gym utan att bli av med många kilon just för att du inte tycker att det är kul - så fortsätt med Wii säger jag!

2012-01-24 15:10:06

Corn

@Sheela: jag skulle gilla att träna på gym, det är mest att jag inte tycker att jag hinner åka tre mil enkel resa varje gång jag vill träna... Annars hade det känts LITE mer troligt att börja träna så!

2012-01-26 22:46:56


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.