in a bad mood (uppdat.)

.jag 2012-01-22 14:55 (5 kommentarer)
känner mig så himla irriterad och sur och grinig. nackspärr och med det kommer en fet jävla huvudvärk som ett brev på posten. tjafs med mr S om fan vet vad det började med egentligen, men nu går vi här och surar. S-hunden fick kennelhosta när han var på pensionat över nyår, trots vaccination. jag hoppades i det längsta att valpen skulle klara sig, han är förstås också vaccinerad men tydligen ger det bara "ett visst skydd". och han är ju på och nosar och slickar och pussar på S-hunden PRECIS HELA TIDEN och man har ju inte ögon i nacken, och för övrigt så smittar det ju ändå, även om de inte har jättemycket fysisk kontakt. så naturligtvis har valpen också börjat hosta nu, lagom till att S-hunden börjar bli bättre. och för en stund sedan spydde han, och naturligtvis PÅ mattan, som kanske täcker 10 % av golvet, och inte bredvid. det måste fan vara någon NATURLAG som träder i kraft när barn och husdjur spyr. skuraskuraskura, jätteroligt, not.

fast mest av allt känner jag mig nere för att valpen inte mår bra. min stackars lilla valp (som fyllde två år nu i veckan...hm), hoppas han blir frisk snart. känner mig dessutom helt oempatisk, för när S-hunden blev sjuk så tyckte jag förstås synd om honom, men jag var inte det minsta orolig. men valpen! ååh, det gör ont i hjärtat.

mm. nej men nu ska jag väl försöka reda ut det här mr S-tjafset. kul agenda man har idag liksom.


---

senare: det gick ju sådär med den där utredningen. "har inte lust att diskutera det med dig nu" och så på med hörlurar och vända ryggen till. väldigt svårt att INTE dras med ner på den nivån. väldigt svårt, för att inte säga omöjligt. TYVÄRR. FUCK.

Hoppzan

Ja, FUCK sånt skit... Att det ska vara så jäkla svårt med partners och kommunikation ibland. Lider med dig.
Men det jag egentligen ville skriva var att: JA det är nån jäkla naturlag att hundar är som målsökande robotar när dom ska spy. "var är mattan, var är mattan" tycks vara det enda dom har i skallen. Jag har extremt få mattor i huset, men nog sjutton ska dom letas upp när behovet pockar på. Och då finns dom dessutom i rum som hunden sällan vistas i normalt...

2012-01-22 16:25:25

Tintomara2

Jamen det är fö ratt spyorna sjka sugas upp som de gör så, rätt naturligt tror jag, för de vill inte få det rinnande på tassarna.

2012-01-22 16:52:51

crackgirl

Har ar en till med en hund som alltid spyr pa mattan. FFS! Och nar han var liten (och inte annu rumsren) intraffade saklart alla olyckor pa mattan ocksa... hur ar det mojligt? En matta som ar ca 2 kvm, resten av lagenheten ar tragolv.

2012-01-22 18:11:27

Anni

Krya på hundarna! Sympatiserar - host, nys! Fast jag kräks åtminstone inte på mattan...

2012-01-22 22:58:08

Dorizzz

Kennelhosta är skit! Våran Grand drog på sig det och fick lunghinneinflammation som resultat. :/ Håller hypotummar.

2012-01-23 22:22:49


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.