vardagsliv

.jag 2012-01-18 07:02 (1 kommentar)
sitter på jobbet och är trött, tröttare, tröttast; jag har fått alldeles för lite nattsömn flera nätter i rad nu. och idag ska jag ha möte hela dagen med en dansk och vi ska prata om saker jag knappt fattar på svenska ens en gång, och min jobbdanska är väl bara sådär.

jag är i alla fall sjukt nöjd med att jag storstädade och möblerade om på mitt kontor innan jul. nu har jag fått mycket mer plats och det är SÅ mycket enklare att jobba med dokument, det papperslösa samhället är LÅNGT borta på mitt jobb, när man har ordentligt med ytor att bre ut sig på. det här är egentligen ett rum som är avsett för två personer, den andra personen ska då vara den som assisterar mig under högsäsong. de senaste åren har det varit Z, men när hon fick en fast tjänst på en annan avdelning (fast i samma lokaler) här på jobbet så kan jag säga att jag var FAN så snabb på att föreslå att hon måste ha ett eget rum. och nu innan julledigheten så snodde jag helt enkelt det andra skrivbordet i mitt rum, som hela säsongen mest har varit avställningsyta för sånt man inte riktigt vet var man ska göra av det, och satte ihop det med mitt eget, så att jag numera har ett jättestort skrivbord i vinkel. känner mig så sjukt nöjd med detta och det är som sagt mycket enklare när man håller på med flera olika projekt och alla genererar JÄTTEHÖGAR med papper. och idag fäste jag ihop alla sladdar med såna där plastlås så att jag slipper irritera mig på att det ligger ett ormbo på skrivbordets ena hörn och så blev det ÄNNU MER plats.

mm. jag älskar ordning och reda. komma till jobbet, ha ett tomt skrivbord, plocka fram det man ska jobba med, jobbajobbajobba, plocka undan för dagen, gå hem. inte: komma till jobbet, flytta undan tusen pappershögar för att komma åt den tusenförsta, jobbajobbajobba, gå hem. sen är det ju inte alltid det funkar att göra som i det första exemplariska exemplet, men men.

nu: problemlösning, sedan: danskförvirring, slutligen: träna, sova.

Anni

Skönt! Allt blir enklare med plats!

2012-01-20 09:56:36


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.