söndag

.jag 2012-01-15 17:27 (1 kommentar)
söndagen börjar gå mot sitt slut, men det känns rätt okej. veckan som kommer är full av jobbgrejer, innan tänkte jag att måndag och tisdag nog blir rätt lugna, för på onsdag är det möte hela dagen och då ska det bland annat dras upp riktlinjer för ett av mina projekt. innan dess är det liksom ingen idé att lägga något krut på det projektet, så jag såg fram mot två lugna fina jobbdagar då jag skulle kunna arkivera och liksom avsluta 2011, men nä, det blir nog inte så. för nu har jag blivit inslängd i ett nytt projekt, eller det är inte alls särskilt nytt, men jag har inte fått vara med förrän nu, och hade jag inte beklagat mig för min chef om hur pissiga förutsättningar jag fick i mitt mission impossible i slutet av förra året så hade jag nog inte fått vara med i projektgruppen överhuvudtaget utan bara fortsatt att bli matad med nya mission impossibles. så nu är jag med, och då är det förstås hur mycket som helst att sätta sig in i. puh.

J har sökt en ny tjänst och lämnat mig som referens och i fredags ringde dom. ego-jag hade mest av allt lust att säga att hon är en riktig sopa, för jag VILL verkligen inte att hon ska sluta. men naturligtvis kan man inte ställa sig i vägen när någon vill vidare, och hon KOMMER ju förr eller senare att hitta ett annat jobb. så jag bara öste ur mig allt gott jag hade att säga, och det är rätt mycket, och dom blev helnöjda och tyckte att jag på pricken hade bekräftat den bild de hade fått av henne. sen är det ju inte säkert att hon får det, men på väg bort är hon ju i vilket fall som helst. och det kommer inte att bli lika kul att gå till jobbet och inte få träffa J, vi har verkligen haft roligt ihop. och tyvärr verkar det vara snudd på omöjligt att hålla liv i gamla jobbkontakter och fortsätta träffas med någorlunda kontinuitet, det är precis som att familj, vänner och befintliga kollegor är vad som får plats i en människas sociala liv. trodde aldrig att jag skulle bli en sån som hyllade facebook, men faktiskt. det känns som att det underlättar. åtminstone för en sån som jag som är riktigt värdelös på att vara social. den här helgen till exempel, jag har inte träffat en enda människa förutom mr S, och har inte saknat ett dugg. skulle jag styra upp mitt liv med en massa sociala aktiviteter på helgerna så skulle jag ta slut som människa.

men nu ska ta och masa mig ut i köket och slänga ihop en fiskgratäng till middag. med dill och scharlottenlök och vitt vin i såsen. och sedan får det väl bli brasa, tv och SOFFMYS (även om jag hatar det ordet) resten av kvällen.



AnnA

Härlig söndagskväll!

2012-01-15 19:43:19


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.