Fram och tillbaks

Lisasan 2012-01-14 23:48 (inga kommentarer)
Nu är det sådär krassligt och jävligt igen. Till och från. Ryggen är kass. Ögonen jävlas. Trött som bara den.

Så jag ringde reumatologen i veckan. Så har sköterskan mage att påstå att det inte finns minsta tecken till reumatisk sjukdom, så jag har blivit utremitterad ännu en gång. Alltså, jag vet att tecken finns, diagnosen har ju satts flera gånger. Jag behandlas med tokstark medicin sedan flera år tillbaks, just för min diagnos (som jag nu då sägs inte ha?)... Bara det att jag för tillfället inte uppfyller alla kriterier. Men så är det ju med alla sjukdomar som man behandlar, symtomen och sjukdomskriterierna minskar förhoppningsvis eller försvinner helt, för att återkomma vid lämpligt tillfälle.

Det är så satans jobbigt att behöva tjafsa varje gång. Senast på vårdcentralen när jag berättade att jag nyligen blivit utremitterad igen eftersom man inte längre var säker på att jag hade den reumatiska sjukdom man tidigare ansett så skrattade läkaren. Faktiskt. Så jäkla dumt tyckte han det var. Och återremitterade mig. Fast det hjälpte ju föga.

Mäh.

Nu funderar jag på att säga till vårdcentralen nästa gång att jag ju lika gärna kan sluta med medicinerna eftersom jag ändå enligt reumatologen (för tillfället) inte är reumatiker. Blir kul att se vilken reaktion jag får...

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may