Blien blir till skrot

Jazzie 2012-01-12 00:14 (1 kommentar)
Så var det klart dårå. Bilen kommer inte att repareras. Skadorna är för stora och det blir för dyrt. Så försäkringsbolaget tänker lösa ut oss. Med hur mycket vet vi inte än.

Fan.
Jag hade verkligen velat att bilen skulle vara så okej som den såg ut att vara. Fast det är ju klart, i den hastigheten så är det ju rimligt att något går sönder. Och nu var det inte vi, så då borde det ju rimligtvis vara bilen.

Och jag VEEEET, det hade kunnat gå mycket värre. Och skönt att det bara vara bilen. Det är bara pengar. En bil går alltid att ersätta. Jada, jada, jada.
Man KAN vara jävligt tacksam att vara vid liv och samtidigt tycka det är trist, jävligt och förbannat jobbigt att stå utan bil och ha ännu en ny "köpa-bil-aktivitet" framför sig. Det ena behöver inte ta ut det andra.

Jag hatar att köpa bil. Det är pain in the ass. Jag gillar mer att vara vid liv än död. Men jag hatar ändå att köpa bil. Och vi måste ju ha den. Det funkar ju inte annars. Vi får inte ihop vårt schema om en av oss ska åka buss dit vi ska. Det är en av nackdelarna att bo på landet.

Imorgon har jag tid hos barnmorskan. Och så måste jag ringa doktorn. Min hals blir inget bättre, så jag måste nog kolla upp det. Det gör så jävla ont. Jag håller på bli galen.
Jag vet. Fröken neggo nr 1.
Det är bara det som måste ur mig. För jag har glädjeämnen också. Grodan strör dem omkring sig. Som när han sitter och dricker ur min pet-flaska med vatten
"Dott-dott", säger han och dricker mera.
Så söt att jag kan äta upp honom.

Sambon gör mig lycklig. Idag var jag till guldaffären och frågade om ringarna hade kommit. Det hade de inte. Synd. Hade velat kommit hem med dem idag. Tänk.... bära ring. Inget jag har gjort förut.

Ultraljudet gick finfint. Bumpen såg ut att ha det bra där inne. Hon låg fint på kurvan och allt annat verkade bra det med. Nu ska jag nog sova.

.jag

köpa bil är DÖDEN! så mycket pengar och ändå blir man fan ALLTID blåst, känns det som iaf.

2012-01-12 05:55:09


Info
Namn
Jazz
Född
-
Hemstad
Stockholm
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-12-27
Antal texter
1 076
Övrigt
Jag fyller 43 år 2018.
Har två barn. Sambon blev Man när prästen vigde oss.

Vi bor halvvägs ut på landet. Bland åkrar, ängar och grusvägar.

De senaste 4 åren har livet gett oss prövningar som fått mig att ompröva vad som är viktigt i livet.
Det har gjort mig lite mer ödmjuk till tid, plats och rum. Gett mig nya perspektiv om vad som är viktigt.
Men det har också gjort mig rädd.
Jag väntar på nästa käftsmäll och tror att om vi planerar framåt i tiden så är det som att be om dåliga nyheter.

Allt får mig att sakta ändras. Till något bättre? Förmodligen inte. Men till något lite annat.
Valspråk

Face it... jag är den jag är vare sig jag vill det eller inte