måndagskoma

.jag 2011-12-19 13:19 (inga kommentarer)
sitter på jobbet och är trött, men jag får väl skylla mig själv som inte kom i säng i tid igår kväll. och sedan vaknade jag vid fyra och kunde inte somna om. mm, bättre start kunde ju önskas.

jag har precis avslutat en halvtråkig jobbgrej som inte varit särskilt akut men som ändå hängt med rätt längre. check, skönt.
och hemma har vi avslutat en renoveringsgrej som inte heller har varit särskilt akut men som har hängt med rätt länge. check, skönt. och snart är det låååångledigt.


imorgon är det dags för medarbetarsamtal med min chef. jobbmässigt har det här året sugit ordentligt, så det känns som att det finns en del att diskutera. jag har ju Z till hjälp på 50 % under högsäsong, men det känns som en droppe i havet. och nästa år kommer det att bli ännu värre eftersom vi har en ny storkund som har fått leveransvillkor som inte är av denna världen. och tidsplanen funkar i teorin, men sen vet man ju att det HÄNDER saker precis hela tiden. det är möten och telefoner som ringer och mail som måste besvaras och strul i fabriken som måste redas ut och så vidare och den tiden måste ju också tas någonstans ifrån. tja, vi får väl se hur det går.

och Z, tja, i fredags så pratade hon med mig ungefär som vanligt, men i morse hälsade hon knappt. på mig vill säga, men hon gick runt till övriga en efter en och riktigt förhörde sig om hur de mådde och hur de hade haft det i helgen. eftersom jag tycker den typen av förhör från hennes sida är riktigt jobbiga så är jag ju inte direkt ledsen när hon "fryser ut" mig. har inte haft det så lugnt och skönt på månader känns det som, hahaha.

och snart ska jag iväg på massage och sedan ska jag ta en promenad med valpen och ikväll ska jag inte göra någonting mer än att elda i kaminen, dricka te och läsa i min nya stephen kingbok. kanske titta på "på spåret" på svt play med mr S. japp, så får det bli.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.