hell bent for leather

.jag 2011-12-07 11:47 (5 kommentarer)
jag är trött, men det är ju alla så här års känns det som. jag har avslutat mitt mission impossible på jobbet och fått feedback att det ser bra ut i teorin, sen vet jag inte mer hur simuleringarna har gått eller ens om de har blivit gjorda. jag får intala mig att inga nyheter är goda nyheter, eller nåt. ja, men i alla fall är det rätt så lugnt på jobbet nu. och jag har ju inga småbarn som tar en massa tid och kraft i anspråk, inga kurser på fritiden just nu, ingenting alls att skylla på, men TRÖTT är jag lik förbannat. eller lat. ser fram mot helgen då inget är inplanerat och som förhoppningsvis även kommer att vara befriat från tjafs om the domestic things också. bara softa och hångla, ja tack.

och ja, jag var ju på kurs i helgen. och har landat lite nu, med nya insikter och kunskaper. så nu lägger jag sista handen på min "bok". sedan ska jag skicka den på lektörsläsning. NÅGON ANNAN ska läsa den. och det känns lite läskigt, det är bara K som har gjort det förut och hon gillade ju den, men jag tror ärligt talat att hon nog skulle säga så oavsett. nu ska jag få en NEUTRAL bedömning av en person som inte känner mig. och det känns lite (eller ganska ordentligt) fladdrigt eftersom jag skriver om mig själv. å andra sidan är jag ju inte den jag var då idag, så jag kan ju lika gärna låtsas att det handlar om någon annan.
och ja, sen blir det kanske inte mer än så. den får kanske bara ett omdöme som kan sammafattas med "det här är bara skit" och ja, då får det väl vara så. men det vore väl FAN om JAG ska ge upp i förväg och liksom stryka mig själv innan start när det är det här jag (tror att jag) vill göra. även om det är läskigt. VÅGA HOPPA, för fan.

Dorizzz

HOPPA!!!!

2011-12-07 12:21:32

Ness

Haha, den här titeln - du tänker nog Judas Priest, men jag tänker Blues Brothers/Rawhide.

...och boken är inte dtt barn. I något slags försök till internationell statistik, blir 1% av debuterande författare antagna... med sin SJUNDE bok. Allt som är bättre än det är... bra.

2011-12-07 13:23:41

crackgirl

Spannande. :) Och precis, vad EN person tycker spelar sallan nagon roll. Det kan betyda precis vad som helst och ar i 999 fall av 1000 inget att bry sig om. Tank ocksa pa att en del lever for att dissa andras bocker, utseende, sangrost, filmmanuskript etc etc. Jag tror att for varje agentur som sagt ja, och for varje jobb jag nagonsin bokat, fick jag minst 20 nej pa vagen... och sa ar det for de flesta.

Var stolt over dig sjalv och det faktum att du skrev din bok i stallet for att bara sitta pa fik och babbla om att du "vill" eller "skall" skriva nagot.... de flesta kommer inte langre an sa. Lycka till!

2011-12-07 15:46:04

Anni

Du kan definitivt skriva! Det märks här på Hypo om inte annat, så jag tror du har en bra chans. Och om inte så har du i alla fall skrivit klart en bok och det är inte kattskit, för att citera Pocksan.

2011-12-07 17:35:36

Bonita!

Yes!! Du kan hoppa. Tycker faktiskt du är skyldig dig själv att iaf försöka. Faktiskt. Jag tror ju faktiskt den är bra.

2011-12-07 18:23:06


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.