light

.jag 2011-12-05 07:12 (inga kommentarer)
men vad tiden går. loggade precis in på mitt träningsställe för att boka in några pass och när jag bläddrade ett par veckor framåt så fanns det plötsligt inga pass att boka för då var det JULSCHEMAT som gällde. jul!? nu!?, ungefär så kändes det, jag har liksom inte riktigt hängt med. men bra för all del, för jag ska vara ledig från 23 december och ända fram till trettonhelgen. det kan behövas, det har varit ett jävla jobb-år.

och jaa, kursen var jättebra och rolig och inspirerande och jag är jättenöjd. och sedan hängde jag med min fina bror och vi hade ett så sjukt bra samtal där vi kom överens om att vi ska STÖTTA varandra i vårt mesiga men-inte-ska-väl-jag:ande. för vi är båda rätt så kreativa och har mycket idéer och drömmar men sätter liksom krokben på oss själva i vår feghet och så blir det ingenting av någonting. slut på det nu, bestämde vi. fuck jante, och fuck vår konstiga skola som bestämde att det fanns ETT sätt som var rätt och så var allting annat fel och som hade som återkommande grej att man skulle lista saker som man tyckte att man var bra på och sedan fick man läsa upp listan inför alla och sen fick man ändå höra att jamen lilla vän, det där är du väl ändå inget vidare på, hahaha, och till sist vågade man bara ta med såna där idiotsäkra saker som "jag är bra på att knyta skorna" och inte ens det var idiotsäkert eftersom det liksom blev någon slags tävling "ja, fast du är inte lika bra på det som NN". jamen det är väl kanske inte så jävla konstigt att man tycker man är sämst på det mesta? sen är väl hela förklaringen mer komplex än så, men bitar finns, bitar trillar på plats, insikter föds. bra så. nu går vi vidare, min bror och jag.

och det var mycket trevligt att komma hem och som en liten bonus var det även undanplockat och tvätten var tvättad och matlådor fixade. DET TAR SIG. fint, bra.

men nu ska jag jobba lite.



Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.