tisdagstrött

.jag 2011-11-08 13:55 (inga kommentarer)
jag sitter på jobbet och inväntar en sista analys, känner mig hyfsat i fas just nu eftersom jag dels har jobbat som ett AS och dels blev det stopp i produktionen några timmar idag. trött är jag eftersom jag vaknade vid ett i natt och sedan låg jag och hostade i några timmar och sedan var det dags att stiga upp. kul, eller kanske inte.

och igår fick jag sms från min syrra om att hon ska ringa mig ikväll för vi måste prata och nu handlar det om julen, om mammas födelsedag, om att mamma och pappa firar nån bröllopsdag...safir? och så är det fars dag och pappas födelsedag och så ja just det, juljäveln. jag känner olust inför samtalet redan nu, vi är så förtvivlat olika, hade vi inte varit släkt hade vi nog ALDRIG umgåtts överhuvudtaget. hon lever i sin värld och jag i min och hon fattar inte att alla faktiskt inte vill leva i hennes värld och hon beter sig som att enda anledningen till att jag är i min värld är för att jag inte FÖRMÅR annat. och sen vill hon gärna att vi, hon och jag, liksom ska gadda ihop oss mot vår bror och hans fru eftersom dom enligt henne inte prioriterar LA FAMILIA och då tycker min syrra att det är vår svägerska som manipulerar och sätter sig på tvären och vår bror är en toffel som bara dansar efter hennes pipa. och så tycker inte jag alls att det är och jag förstår mycket väl att man inte vill fira jul och födelsedagar eller ens umgås i någon större utsträckning med LA FAMILIA, åtminstone inte vår.

jamen jag får väl bita ihop och genomlida detta samtal, samt ta del av 100 ovidkommande punkter som finns med på min syrras telefonpratardagordning och som betas av en efter en. typ schamaläggning på hennes jobb, grannarnas resa till ullared eller varför inte att hon sprang ihop med den eller den gamla skol- eller idrottskamraten (som jag ändå inte minns. varför minns jag inte sånt? min syrra kommer ihåg nästan varenda människa som hon gått i skolan eller tränat eller gått i scouterna tillsammans med, men hos mig är allt sånt på sin höjd bara ett svagt blurr. och då har jag ändå extremt bra minne för namn i vanliga fall. jag minns till exempel fortfarande vad alla hästarna på ridskolan jag gick i när jag var 11 år hette och i vilken ordning de stod i stallet. strange things det där.)

nackspärr har jag också. jaja, men det är som sagt bara att bita ihop och ta sig vidare. snart ska jag åka hem och såga ved. sedan blir det väl telefonmöte resten av kvällen.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.