trött

.jag 2011-11-10 09:46 (4 kommentarer)
dagarna ägnas åt att jobba som en iller och nätterna åt att hosta. det är väl en kombination som funkar sådär.
men nu är det i alla fall snart fredag, och dessutom har jag avstyrt fredagens hundträning som annars skulle ta hela eftermiddagen och kvällen eftersom vi var ett gäng och han, tränaren, bor långt åt fan till. men nu fanns det en som kunde ta min plats. lite trist i och för sig, för vi hade nog behövt någon slags input och skjuts framåt och feedback, tycker mest vi står och stampar i lydnaden. inte så att det går dåligt, men vi kommer liksom inte riktigt vidare heller, tycker jag åtminstone, men ibland är det ju svårt att se helheten. och input och skjuts framåt och feedback behöver ju nödvändigtvis inte innebära att man måste åka med Z och hennes rasklubb till andra sidan landskapet, det finns ju faktiskt hjälp på närmare håll.

ja, men sen har jag pratat med min syrra och TYDLIGEN så har mina föräldrar ställt in sig på att fira jul här, eller hos N och D då men de ska ju bo hos oss (tyvärr...). under förutsättning att vädret inte blir för dåligt. "de tycker ju det är ganska jobbigt att åka så långt" sa min syrra och jag fick bita mig själv i tungan för att inte snäsa att vi minsann har fått pallra oss dit i alla år oavsett vilket jävla väder det har varit och det är minsann aldrig någon som har brytt sig om ifall det har varit jobbigt för OSS att pussla ihop allt jävla julfirande så att det klaffar med alla gamla ex och nya fruar och barn från tidigare förhållanden och tomten är far till alla barnen, yeah right.

men ja, så ser väl i alla fall julplanerna ut. tydligen. i min släkt är vi nämligen mästare på att inte prata MED varandra utan låta framföra budskap via omvägar. det är roligt nästan jämt, eller kanske inte.









sodanismo

argh, det där att inte prata direkt utan låta andra framföra budskapet? jag DÖR på det. min pappa är en mästare på det och det retar upp mig varje gång.

2011-11-10 10:39:30

Anni

Arma krake! Vill du rymma så får du komma hit :-)

2011-11-10 20:36:00

Bonita!

Annis pensionat är en del av himmelriket. Kan vara värt att tänka på ;-)

2011-11-10 20:45:12

.jag

det låter...alldeles underbart :)

2011-11-11 06:03:18


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.