fivehundred miles

Corn 2011-10-06 12:59 (2 kommentarer)
I morgon åker vi till Skottland, nu sitter vi och checkar in online, jag hinkar i mig en halvliter ren citronsaft under tiden eftersom jag har uvi-känningar, det är surt, jag kallsvettas, och så har min svärmor precis lämnat in ett par brallor jag bad henne lappa lite grann. Det blev rödbrokiga revärer i bandana-tyg i mina blåjeans. Nejdå. Skojar bara. Och tur att jag åtminstone kan laga mat och sylta och safta och sånt med tanke på min totala okunskap i sömnad och städning och gardinuppsättningar och allt sånt.

Och vi måste packa (och vi är snåla och tar bara med handbagage så vi måste packa ENORMT smart för att få plats med allt) och boka något slags boende till i morgon. I Edinburgh! IIIIIH! Det har vi ju inte gjort än.
Och jag måste stryka sjuåringens pärlplattor som blockerar köksbordet! Och nu måste jag äta lunch! Och så måste jag göra matsäck till i morgon förmiddag innan vi flyger. So much to doooo, so little time! Eller näe. Vi har tid på oss. Och jag sitter ju ändå bara här och slösurfar? Dåligt!

Nä, men knäckemacka var det va?

och ps: mensen kom till slut. No worries, alltså.

alein

Åh, jag älskar Edinburgh! Hoppas ni får en riktigt trevlig resa!

2011-10-06 14:26:37

Nimfea75

Trevlig resa!
Min mens är alltid sen nuförtiden, det känns som om tänkandet på barn påverkar lite.

2011-10-06 19:54:21


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.