avrundning

.jag 2011-09-29 19:58 (inga kommentarer)
torsdag kväll och jag har varit lite trött och seg mest hela dagen eftersom jag kom i säng rätt sent igår, med mina mått alltså.

på jobbet var vi några stycken som diskuterade hur ett problem skulle lösas, jag kom med ett förslag som hade löst hela skiten på nolltid, men en kille i produktionen bara "nääää, det har vi provat för längesen och det funkar absolut INTE att göra så". eftersom han har jobbat där sedan typ slutet av 80-talet så är det lite svårt att säga emot. men jag FATTADE verkligen inte varför det inte skulle funka, så idag drog jag samma förslag för en annan produktionskille som har jobbat där lika länge, och han bara "ja, varför skulle inte det funka?" och hade absolut inget minne av att detta hade provats med det katastrofala resultat som kille#1 vittnat om. så då planterade jag idén hos chefen, och han tyckte att det lät som ett alldeles utmärkt förslag. så nu gäller det bara att det verkligen FUNKAR också, för om kille#1 mot förmodan skulle få rätt så kommer jag att få äta upp det i resten av mitt liv.

efter jobbet åkte jag hem och städade, sedan åkte jag och mr S till biblioteket och sedan till affären och hämtade postorderkläder. haha, det kändes SÅ töntigt och är verkligen inte något vi gjort tidigare, men det var åtminstone inte ellos utan ett företag som säljer typ jaktkläder. men vi blev faktiskt helnöjda med våra beställningar och allting passade.

sedan åkte vi hem och mr S kittade fönster och jag bakade en sockerkaka. nu ska jag hasa in i duschen och sedan ska vi nog beta av ett avsnitt av "desperate housewives", vi är bara på tredje säsongen så det känns som att vi är sist i sverige med detta. och imorgon är det fredag och jag ska sluta lite tidigare och gå på massage, och sedan är det INGET INBOKAT PÅ HELA HELGEN. lovely.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.