pms och Z

.jag 2011-09-27 13:23 (4 kommentarer)
en av de saker som irriterar mig när det gäller Z är hennes förmåga att liksom hålla på att försöka räkna ut hur saker och ting förhåller sig när hon i själva verket inte har en aning. det är klart att man kan spekulera i en del saker utan att känna till alla fakta i målet, men hon tar fan i mig alla priser, alla kategorier i tävlingen "bygg en höna av en fjäder".
som i lördags när vi var på kurs. en av hennes vänner som också var med hade pratat om att skaffa en valp, och nu var det en uppfödare som hade en valp till salu, men då var Z:s vän tvungen att bestämma sig nästan på en gång. och då visade det sig att det av olika anledningar inte passade just nu, så hon var tvungen att tacka nej. och när den här vännen skulle berätta detta på telefon för Z så var hon lite ledsen över detta, och vännens man blev då upprörd och stod och gapade något i bakgrunden om att ”jamen ta den där valpen då om det är så jävla viktigt”. med detta telefonsamtal som grund byggde Z en hel och rätt så saftig historia om att vännens man "förmodligen" misshandlade Z:s vän, men det skulle vännen aldrig erkänna ”för det gör ju inte kvinnor som blir misshandlade”. sedan bestämde sig Z för att åka förbi vännens jobb för att se om hennes bil stod där, om den inte gjorde det så var det ytterligare ett "bevis" för att hon blivit misshandlad. så frågade hon mig om jag visste var man parkerade när man jobbade på XXX, och det är ju inte så lätt för mig att svara på. då lade Z en rätt god stund av sin arbetstid på att leta på satellitbilder på google maps för att se var det möjligen kunde finnas parkeringsplatset i närheten av arbetsplatsen där vännen möjligen kunde tänkas ha parkerat så att Z kunde köra förbi där efter jobbet och kolla bara för säkerhets skull. för om vännen hade parkerat sin bil utanför jobbet så kunde hon ju omöjligt vara misshandlad...yeah, right.


vidare idag, Z uträttade något ärende på lunchen och köpte mat i någon pastavagn och när hon kom tillbaks berättade hon för mig: ”...och där jobbade en kvinna, det var nog en sån där importfru, och det såldes inte bara mat där utan även en bok som hette något i stil med ”den frivilliga leken” och så såg det ut som att det var liksom lite asiatisk stil på bokstäverna så det var säkert något snuskigt som hennes man hade skrivit. alltså man tycker så synd om de här importfruarna, där kommer hon till sverige och så måste hon jobba i en pastavagn och till på köpet stå där och sälja sin mans äckliga gamla snuskböcker mot sin vilja”.

och sa jag att jag bara blir jävligt TRÖTT ibland?

Morris

Hon verkar ju helt efter den där Z. Jag fattar verkligen att du lackar ur.

2011-09-27 13:46:00

Molly

Nämen , det verkar ju helt sjukt!

2011-09-27 15:21:13

AnnA

Hua, trött hade bara varit förnamnet. Kan hon inte skaffa sig ett eget liv!?

2011-09-27 21:28:06

Anni

*fniss* Man får ju beundra en sån livlig fantasi åtminstone! Hon kanske själv skulle skriva snuskiga böcker? ;-)

2011-10-01 20:37:50


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.